Karma Sergiye; Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Şemseddin Kubat (Aşık Yoksul Derviş), Sivrihisarlılar Vakfı Naci Şakar, sanatçı Mustafa Gökçe ve çok sayıda davetli ve sanatseverler katıldı. Karma Sergi; davetlilerin ve sanatseverlerin beğenisini topladı.

Serginin açılışında Emirdağlılar Vakfı Başkan Vekili Ayhan Türkseven yaptığı konuşmasında ‘’Vakfımızın kuruluşunun yirminci yılını tamamlarken, sanatçı ve yazar yirmi Emirdağlı kadının öznesi olarak katıldığı programımıza kadınlar ve sanatçılar büyük ilgi gösterdi. ‘’Kadının Eli – Kadının Sesi Karma Sergi ve İmza Günlerine’’ eserleri ile katılan tüm yazar ve sanatçılarımıza teşekkür ederim” dedi.  

 

BAŞKANLAR DA KATILDI

 

Açılış konuşmasında; Emirdağlıları her alanda etkin ve başarılı gördüğünü belirten Odunpazarı Belediye Başkanı Kurt,  ‘’Emirdağlılar Vakfı’nın son yıllardaki başarılarına dikkatleri’’ çekti. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç da, "Dünyada hiçbir milletin kadını; ulusunu kurtuluşa ve zafere götürmekte, Anadolu kadınından daha çok çalıştım diyemez” diye konuştu

Emirdağlılar Vakfı “Kadının Eli-Kadının Sesi “ Karma Sergi ve İmza Günleri’’ eser sahipleri şu sanatçılardan oluştu: Kadriye Yürük Güdenler, Gül Sağlam, Mehtap Konrat Yılmaz, Sevilay Koçak Özer, Nevruz Uçar, Neşe Çelik, Sultan Sarı, Emel Dokuzlar,  Ayten Biçer, Demet Yasemin Ertürk, Derya Öztürk, Aysel Yüksel, Dr. Ömür Önacan,  Şengül Işık, Selda Davran, Birgül Kapaklıkaya, Ayşe Yamaç, Sibel Erenoğlu, Melike Tarhan. Karma Sergi: 11Mart 2018 tarihine kadar gezilebilecek.