Kadın girişimci olarak başarı hikayesini anlatan Bıyıkoğlu, işini severek yaptığını ve detayları çok önemsediğini vurguladı. Power Call Center’ın 2 yıldır faaliyet gösterdiğini belirten Bıyıkoğlu, sektörde ise 5 yıllık bir tecrübesi olduğunu ifade etti.

100’Ü AŞKIN KİŞİYE İSTİHDAM

D-Smart’ın perakende satış ve çağrı merkezini bünyesinde bulunduran 2’inci bayii olduklarını söyleyen Bıyıkoğlu,‘‘ Burada 100’ü aşkın kişiye istihdam sağlıyoruz. İnsan ilişkilerinden esnek olmanın bize verimlilik olarak geri döndüğünü sıklıkla tecrübe ettik. Yeni şeyler öğrenmeyi, yeteneklerimizi geliştirmeyi çok önemsiyoruz.  Personelimiz ile bilgi alışverişinde bulunmak bu nedenle bizim için çok önemli. Bu da başarıyı beraberinde getiriyor’’ dedi.

MUTLU PERSONEL MUTLU MÜŞTERİ

324 D-Smart bayii arasında Ekim ve Kasım aylarında en çok D-Smart internet satışı gerçekleştiren bayii olmaktan gurur duyduklarını söyleyen Bıyıkoğlu,‘‘ D-Smart Bölge Müdürü Emrah Anadolu’nun da katılımıyla bu başarımızı pasta kesimi gerçekleştirerek ve personelimiz ile kahvaltıda buluşarak taçlandırdık. Bu başarımızdan dolayı çok mutluyuz ancak tabi ki bu yeterli değil. Her ayı farklı dallarda birinci olarak kapatmak istiyoruz. Hedefimiz büyük ve bu yüzden atacağımız adımlar da büyük olacak. Bünyemizde bin kişiye istihdam sağlamak istiyoruz. Ancak bu süreç bazı çağrı merkezlerinin çalışan personeline karşı tavrı, maaş vermemesi ve sigortasını yapmaması gibi nedenlerden ötürü kolay olmuyor. Power Call Center olarak bizim görüşümüz öncelikle personelimizi mutlu etmek. Çünkü mutlu personel müşterilerine karşı da bu mutluluğu sergiler ve başarı katlanır’’ ifadeleri kullandı. (Onur Şentürk)