Odunpazarı İlçe Başkanlığı görevini Gökmen Göksel üstlenirken, Tepebaşı İlçe Başkanlığı görevini ise Ebru Emre yürütecek.

GÖKMEN GÖKSEL KİMDİR?

21 Ekim 1980 tarihinde doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Eskişehir’de tamamladıktan sonra 2003 yılında İstanbul Kültür Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Göksel İnşaat Anonim Şirketi’nde şantiye şefi olarak meslek hayatına başladı. Halen Göksel İnşaat Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanlığını sürdürmektedir. Şirket bünyesinde üst yapı inşaat faaliyetleri yürütülmekte olup aynı zamanda Eskişehir Köprübaşı’nda bulunan “Atos Otel” ile Eskişehir turizmine katkı sağlanmaktadır.  Evli ve 1 çocuk babasıdır.

EBRU EMRE KİMDİR?

1981 Eskişehir doğumludur. İlk, orta ve lise eğitimini Eskişehir ilinde tamamlamış, Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünde lisansını tamamladıktan sonra yüksek lisansını Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Endüstri İlişlileri ve İnsan Kaynakları Yönetimi alanında dereceyle tamamlamıştır. 2018 yılında Congress Sun Turizm Seyahat Acentasını kurmuş olup, kurumsal ve bireysel alanlarda turizm sektöründe faaliyet göstermektedir. 2008 yılından itibaren aktif olarak siyaset içerisinde yer almış, bu dönem içerisinde Ak Parti İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, İlçe Mali İşler Başkan Yardımcılığı, İl Kadın Kolları Halkla İlişkiler Başkanlığı ve Ekonomi İşleri Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur. İngilizce bilmekte olup, evli ve iki çocuk annesidir.