Çifteler ilçe pazarını dolaşan CHP’li heyet, pazarcı esnafını ve pazara çıkan yurttaşları dinledi. Ziyaretleri sırasında Çiftelerin sorunlarını bildiklerini vurgulayan Çakırözer, “Çiftelerimizin sorunlarını, nelere ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Çiftelerlihemşehrilerimizin desteğiyle Zehra Konakçı’yı Belediye Başkanımız yapacağız. Çiftelere kadın eli değecek ve Çifteler Tepebaşımız, Odunpazarımız gibi hizmet alacak” dedi.

PAZARDA VATANDAŞI DİNLEDİLER

CHP’liÇakırözer Eskişehir’in Çifteler ilçesini ziyaret ederek çeşitli temaslarda bulundu. Çifteler İlçe Başkanlığında partililer ile buluşan Çakırözer, ardından partisinin Çifteler Belediye Başkan Adayı Zehra Konakçı, İlçe Başkanı EmrahGuzey ve ilçe yöneticileryle ilçe pazarını ziyaret eden Çakırözer,ilçedeki esnafları da dinledi, Pazar alışverişi yapmak için gelen yurttaşlardan destek istedi.

ÇİFTELER TEPEBAŞI, ODUNPAZARI GİBİ OLACAK

Ziyaretleri sırasında 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde partisinin belediye başkan adayı Zehra Konakçı için destek isteyen Çakırözer, “Eskişehir’de Büyükşehirimizde ve Tepebaşı, Odunpazarı, Mahmudiye, Han ilçelerimizde başarılı belediye başkanlarımızın ürettiği başarılı projeler ile halkımıza hizmet veriyoruz. Başkanlarımızın hayata geçirdiği projeler ile Eskişehirimiz artık turistik bir şehir haline dönüştü. İnsanlar artık Eskişehir’i görmeye geliyor. Çiftelerlihemşehrilerimizin desteğiyle  Çiftelerimizi de bu belediyelerimize ekleyeceğiz. Çiftelerimizin sorunlarını ve nelere ihtiyacı olduğunu biliyoruz.Odunpazarı ve Tepebaşındaki hizmeti Çiftelerde de vereceğiz. Çifteler’e değecek kadın eli ile ilçemizi parmakla gösterilir ilçeler arasına sokacağız. 31 Mart’ta hemşehrilerimizin desteğiyle Çiftelere de baharı getireceğiz” dedi.