Cemiyet Binası’nda düzenlenen kongrenin ardından gerçekleştirilen törene CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Basın Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Çetin Gürol da katıldı. Törende bir konuşma yapan Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yılmaz Karaca,‘‘ Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Medya Başarı Ödülleri’nin bu yılki ödül törenini kendi aramızda yapmak istedik. Meslektaşımız, Milletvekilimiz Utku Çakırözer ve belediye başkanlarımız Kazım Kurt ve Ahmet Ataç’ı da artık aramızdan sayıyoruz. Katılan ve destek veren herkese teşekkür ediyorum. Öte yandan şehrimizde bu kadar başarılı gazete ve televizyon var iken, bazı arkadaşlarımız yarışmaya katılım göstermiyor. Onların da bu yarışmaya katılmalarını ve dereceler elde etmelerini istiyoruz’’ diye konuştu.

ÖDÜLLER TAKDİM EDİLDİ

Konuşmanın ardından Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Bülent Özyazıcı, tek tek anons ederek ödül alan basın mensuplarını ve ödülü takdim edecek olanları sahneye davet etti. 2018 Medya Başarı Ödülleri Ödül Töreni’nde ödül alan basın mensupları ise şu şekilde:‘‘

Haber Dalı; Çağlar Özyazıcı “Ana Okulunda Skandal”, Gökhan Koçal “24 Yıl Sonra” ve Kemal Atlan “Heykeller Maske Taktı”

Fotoğraf Dalı; Selin Uz, “Hayır Demeye Korkuyoruz”, Onur Şentürk “Baltalı Nöbet”

Söyleşi Dalı; Tuğba Koçal “Simgenaz’ın Hikayesi”, Ayşegül Hümmet, “Lilliputlar” ve Meltem Karakaş “Vardık Yok Etti”

Sayfa Düzeni Dalı; Emine Çiftçi

Tv Haber Dalı; Abdullah Bayraktar “Hatboyu”, Hüseyin Sümer “Sakaryabaşı”

Tv Program Dalı; Muharrem Esen “4. Güç”, Emine Girgin “Rengarenk”

MİLLİ İRADE’YE 2 ÖDÜL

2018 Medya Başarı Ödülleri’nde Milli İrade Gazetesi de 2 ödülle yer aldı. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Onur Şentürk Fotoğraf Dalında, Gazetemiz Sayfa Sekreteri Emine Çiftçi ise Sayfa Düzeni Dalında layık görüldükleri ödülleri aldı. Şentürk ödülünü Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Basın Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Çetin Gürol’un elinden alırken, Çiftçi’ye ise ödülünü Kanal 26 Televizyonu Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Yalçın takdim etti.