9 Haziran 2021 tarihi itibari ile Merkür gününden merhaba. Ay günü İkizler burcunun evinde geçiriyor. Yarın İkizler burcunda Güneş tutulması gerçekleşiyor. Dolayısıyla Işığı kapanan Ay’ın son günleri her zaman zordur. Zira  enerjimiz düşük, düşüncelerimiz karışık ve acı verici hissedebiliriz. Kavgalara, dırdıra ve eleştiriye daha açık etkilerdeyizdir. Zira  özel ilişkilerde ve tüm insanlarla ilişkilerde denge bulmak çok önemli olduğu günler geçirmekteyiz. Gerek insanlarla iletişimlerde gerek özel ilişkilerde uyumlu ve alttan alıcı olmayı görev edinmekte fayda var sevgili dostlar.

 

Tutulma bir tarih değil, bir süreçtir. Etkisini, tutulmadan bir hafta önce ve bir hafta sonra hissederiz. Yani tutulmanın etkisi çoktan başladı. Bu döneme ait tüm olayların ve kararların uzun vadeli sonuçları olacaktır. Tutulmalar, değişimi tetikleyen bir katalizör gibidir. Bu dönemde başımıza gelecek her şey boşuna değildir. Evren dikkatimizi bir şeye çekmeye çalışıyordur.
 Peki, bu dönemde bizden ne isteniyor:
- maksimum farkındalık,
- dikkat,
- mevcut koşulların analizini gerektirmekte.
İkizler burcundaki Güneş Tutulması, Ay Düğümlerinin de dâhil olduğu Yeniay'dır. Bu başlangıç, niyetleri, hedefleri şekillendirmemizi gerektirmektedir.
Dolayısıyla bu Tutulmada panik, korku ve gerginlikten uzak durmalı, Şimdi sadece neler olduğunu, hangi durumlarda, ne tür insanlarla karşılaştığımızı ve bize hangi bilgileri getirdiklerini gözlemlemek önemli olacaktır.

Artık gerçekleşecek olan olaylar tesadüf değildir.  Evrenden aldığımız ipuçlarıdır.
Tutulma her birimize yeni bir yaşam programı, yeni bir döngü başlatma fırsatı verecek olan güçlü bir enejidir. Sakin ve iyimser kalalım ki, bu enerji geleceğimize mümkün olan en iyi şekilde yansısın sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım

Sevgiler.