8 Haziran 2021 tarihi itibari ile Mars gününden merhaba. Boğa burcunda ilerleyen Ay ile güne başlıyoruz. Finansal konularda ise istikrarlı olmaya ve maddi durumumuzu değerlendirmeye yönelebiliriz.

 

Günün ilk yarısı Ay-Neptün atmışlığı etkili oluyor. Bu zaman diliminde, manevi ve milli konulara duyarlılığımız artabilir. Giriştiğimiz işlerimizde daha idealist daha mükemmeliyetçi olmaya çalışabiliriz.

Yaratıcılık gerektiren uğraşlarımız ve projelerimiz varsa değerlendirebiliriz. Yâda mümkünse iş ve meşguliyetlerimize bir süreliğine ara verebilir, yardımlaşma ve hayır işleriyle ilgili uğraşılarımıza odaklanabiliriz.

 

Günün ikinci yarısı Ay-Plüton trinesi ile Kafamıza koyduğumuz işlerin sonucuna ulaşmak, baskı ve sınırları ortadan kaldırmak için bir hayli çaba gösterebiliriz. Derinleşen hislerimiz sayesinde çevrenizdeki etkili ve yetkili kimselerden çok rahat yardımlar talep edebilir, beklentilerimize karşılık bulabiliriz.

 

Ay boşluğa girmeden önce Mars atmışlığı ile hem rekabetçi hem de iş birlikçi doğada olacaksınız. Dolayısıyla, görev ve sorumluluklarınızda arzu ettiğiniz verimi kolay elde edebilirsiniz. Kişisel kararlarınızı destek bulabiliriz.

Ayrıca, eş yada partnerimiz ile aramızda karşılıklı tutkulu ve dürtüsel bir akımın etkisine girebilir, romantik bir akşam geçirebiliriz sevgili dostlar.

 

Ay,18.07–21.48 saatleri arasında boşlukta ilerleyecek ve sonrasında İkizler burcunun evine giriş yapacak.

Bu zaman içinde yorucu koşullardan kendinizi korumaya çalışmalaşmalı, rutin konularla ilgilenerek ilerlemeyi tercih etmeliyiz.

Ay, saat 21.48 de İkizler burcuna girişi ile bol iletişimli, hareketli ve paylaşımcı enerjiler getirecek. Yaklaşık iki buçuk gün boyunca zihinsel ve fiziksel enerjimizi daha aktif kullanabileceğiz sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım

Sevgiler.