3 Haziran 2021 tarihi itibari ile Jüpiter gününden merhaba. Balık burcunun evinde ilerleyen Ay ile güne başlıyoruz.

 

Günün ilk yarısı Ay-Merkür karesi iletişimlerde sıkıntılara yaratsa da Ay’ın Marstan alacağı olumlu bakış açısı ile hayatımızı daha güvenli ve mutlu hale getirebiliriz.

Düşüncemizde olan bir projeyi başlatmak için harekete geçmek isteyebiliriz.  Grup çalışmaları, İş yerimizdeki anlaşmazlıkları çözümlemek, iş birliği geliştirmek içinde değerlendirebileceğimiz mükemmel bir zamandır. Ayrıca sevdiklerimize duygularımızı yada kişisel kararlarımızı içtenlikle açabiliriz.

 

Gün ortası Ay-Plüton atmışlığı ile Neye ihtiyacımız olduğunu bilecek ve isteklerimizi almak için ne gerekiyorsa yapmaya eğim göstereceğiz. Çaba gereken görevlerimizde, derin araştırma isteyen konularda muazzam işler çıkartabiliriz.

Kendimizi tahrip eden veya sağlıksız olan davranış kalıplarımızı bırakabilir, karakterimize yeni ve daha iyi bir anlayış kazandırabiliriz. 

Ayrıca, aşamadığımız sorunlarımız varsa terapi yada danışmanlık almak için de bu mükemmel zamandan faydalanabiliriz.

 

Ay 14.11–20.59 arasında boşlukta ilerliyor ve sonrasında Koç burcunun evine giriş yapıyor. Bu süre içinde bizlerde, eksikliklerimizi tamamlamak, hatalarımızı düzeltmek, dağınıklığımızı toparlamak için enerjimizi harcayabiliriz sevgili dostlar.

 

Günün gezegen hareketi ise Güneş-Satürn arasında gelişen olumlu bağlantıdır. Uzun vadede hedeflerinize ulaşabileceğiniz mükemmel bir zaman olduğunu göstermektedir. İlişkilerde ciddi bir sorununuzu çözüme kavuşturmak yada gecikmiş bazı kararları almak için harekete geçebilirsiniz. Zira sorumluluk ve kararlarınız her zamankinden daha net olacak. Çalışma yaşamınızda üstleriniz olan ilişkilerinizi birkaç gün boyunca geliştirme şansına sahipsiniz. promosyon, zam, iş düzenlemeleri, yer değişiklikleri için onlarla görüşüp beklenti ve isteklerinizi arz edebilir yâda onların geçmişte yapmış oldukları haksızlıkları düzeltme çabasına girmeleri sizi memnun edebilir

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.