24 Mayıs 2021 tarihi itibari ile Ay gününden merhaba. Haftanın ilk iş günü boşlukta ilerleyen Ay saat 06.01 de Akrep burcunun evine giriş yapıyor. Güne hırs, tutku ve mücadeleci olacağımız enerjiler getiririyor..

Ortak gelirlerimiz, kredi, banka işlerimiz, vergi, sigorta, nafaka meselelerimiz ile ilgili konulara yaklaşık iki gün daha çok enerji harcamak zorunda kalabiliriz.

Günlük yaşamımızda isteyerek veya koşulların zorunluluğu ile hayatımızdaki eski yapıları ortadan kaldırmak, yeni şeylerin büyümesine izin vermek isteyebiliriz.

Spritüel, okült konuları araştırmak, enerji çalışmaları ve şifa uygulamalarına ilgimiz artabilir.

Cinsel ve üreme organları, idrar yolları her zamankinden daha hassas ve hastalıklara açık olabileceğinden sağlığımıza da dikkat etmekte fayda var.

 

Günün ilk yarısı Ay-Jüpiter trinesi etkili oluyor. Şu anda özellikle fikir ve idealler aracılığıyla paylaşmak ve uyum sağlamak daha kolay olabilir. Anlamlı ve faydalı bağlantılar kurmak için harika fırsatlar olabilir. İş ve kişisel yaşamımızda başarılı olmak, aynı zamanda uzun vadeli finansal planlama ve finansal durumumuzu güçlendirmek için iyi bir zamandır. Dünyamızı başka bir kişinin gözünden görerek, neyin özel dikkat ve denge gerektirdiğini daha iyi anlayabilme şanşı da elde edebiliriz.

Sevgili dostlar Satürn 23 Mayısta geri hareketine başladı. Ve 11 Ekim'e kadar geri gidecek. Bu dönem sosyal hayatınızı daha çok etkileyecektir. Bu zaman dilimlerinde yeni bir girişimde bulunmamalı, önemli kararlar alınmamalıdır. Bu süre zarfında uzun vadeli sözleşmeler imzalamamalı, işyeri açmamalı, gayrimenkul satın almamalısınız. Kozmetik cerrahi diş tedavisi protezi başlamamalısınız. Ayrıca taşınmanız veya evlenmeniz de sakıncalıdır sevgili dostlar. 

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım

Sevgiler.