7 Mayıs 2021 tarihi itibari ile Venüs gününden merhaba. Kova burcunda ilerleyen Ay sabah saatlerinde Venüs ve Plüton atmışlıklarını etkinleştirdikten sonra saat 10.37 de boşluğa giriyor.  Genel olarak Ayın boşluğa girmesi, yaşamsal konularda, sakinlik getirmesi adına akışla ilerlemeyi tercih etmemiz gereken bir süreçtir.

Ve Ay günün ilk yarısını biraz geçkin bir süre boşlukta olacak. Bu süre içinde günlük planlarımızı istediğimiz gibi ilerletmek pek de kolay olmayabilir sevgili dostlar. Yeni girişimlerimiz, yeni projelerimiz ve önemli kararlarımızı devreye sokmamalıyız. Zira bizi yanıltan, gerçekleri görmemizi engelleyen durumlar yaşayabiliriz. Şansımızı zorlamaktansa akışla ilerlemeyi tercih etmeliyiz. Eksikliklerimizi tamamlamak, hatalarımızı düzeltmek, dağınıklığımızı toparlamak en iyisidir. Yaratıcılık gereken çalışmalarımıza odaklanmak yada iç sesimize kulak verip empati, ibadet, dua, meditasyon, yoga gibi çalışmalar gerçekleştirmek için de bu enerjiden faydalanabiliriz sevgili dostlar.

 

Ay saat 14.53 de Koç burcunun evine giriş yapıyor. Yaklaşık iki buçuk gün İddialı, doğrudan bağımsız ve sıfırdan başlamaya kendimizi hazır hissedeceğimiz enerjiler getiriyor. Yenilikçi düşüncelerimizin dikkatimizi daha bağımsız bir bakış açısıyla daha olumlu bir yere çekmesine izin verebilir, geleceğimiz hakkında planlar geliştirebiliriz. Zira Ay Koç burcunda geleceğimizi planlama yeteneğimizi kullanmamıza ve şimdi bize fayda sağlamaya büyük ölçüde katkısı olacaktır.

Bu iki buçuk günlük zaman içinde kaza, sakarlık ve yaralanmalara karşıda dikkatli olmamızı gerektiriyor sevgili dostlar.