5 Mayıs 2021 tarihi itibari ile Merkür gününden merhaba.Kova burcundaki Ay 03.06-05.09 saatleri arasında boşlukta ilerleyecek ve sonrasında Balık burcunun evine giriş yapacak.Yaklaşık iki buçuk gün boyunca başkalarının istek ve ihtiyaçlarına daha duyarlı olacağımız enerjiler getiriyor. Evrensel sevgi, insanlığı ilgilendiren konular, maneviyat ve inanç uygulamalarına yönelebiliriz. İlerleme sağlamayı düşündüğümüz önemli görüşme, konuşmalar ve dikkat gerektiren işlerde daha fazla emek ve zaman harcamak durumunda kalabiliriz. Dolayısıyla ayrıntılar üzerinde dikkat ederek çalışmalarımızı ilerletmeye çalışmalıyız.

 

Günün ilk yarısına Ay-Merkür kare açısının etkisi hâkim oluyor. İş yada ev ortamımızda olayların hızı artabilir. Rutinimizin dışına çıkıp farklı ortamlarda bulunmak, farklı olmak ve zorlayıcı işlerle uğraşmak zorunda kalabiliriz.

İletişim ve ulaşımda sıkıntılı durumlarla karşılaşabiliriz. Uğraş vermemiz gereken işlerimizde gecikmeler ve kısıtlamalar canımızı sıkabilir. Sohbet ortamlarında, önemli konuşmalarda yanlış anlamak yada anlaşılmak gibi uyumsuzluklara maruz kalabiliriz. Bu zaman içinde kaygı uyandırıcı haberler almamızda mümkün. Dolayısıyla, olayları büyütmemek, esnek olmak ve kelimeleri özenli seçerek konuşmak önemli olacak.

 

Akşam saatlerine doğru Ay-Mars trinesi etkili oluyor. Güven ve cesaretimiz her zamankinden daha fazla olduğu bu zaman diliminde plan ve hedeflerimizi kolaylıkla ilerletebiliriz. Ayrıca sevdiklerimize duygularımızı yada kişisel kararlarımızı içtenlikle açabiliriz.

 

Gece yarsı Ay-Uranüs atmışlığı ile normal zamanlardan daha güçlü sezgilerde olacağız. Dolayısıyla bu enerjiyi yaratıcı uğraşlara ve hızlı kararlar vermemiz gereken önemli meselelere kanalize edebiliriz

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım

Sevgiler.