19 Nisan 2021 tarihi itibari ile Ay gününden merhaba. Haftanın ilk iş günü Ay Yengeç burcunun evinde ilerliyor. Güne hassasduygusal ve kırılgan olacağımız   enerjiler veriyor. Ailemiz, sevdiklerimiz, vatanımız ve bayrağımız ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Ailemiz, Otorite figürlerimiz, varsa çocuklarımızla İlişkilerimizde Huzur ve sükûnet ortamını gözetmek, güven ve rahatlıklarını sağlanma çabası içine girebiliriz.

Ay yengeç burcu geçişinden faydalanarak, daha önceden üzdüğümüz veya kalbini kırdığımız yakınlarımızı arayıp gönüllerini alarak güzel bir başlangıç yapabiliriz sevgili dostlar.

 

Akşam saatlerine doğru Ay-Neptün trinesi etkili oluyor. Duygularımızı ve motivasyonlarımızı netleştirmek ve anlamak için bu geçişten eperce faydalanabiliriz. Nazik ve huzurlu olduğumuz bu zaman diliminde yaratıcılığımızı ve hayal gücümüzü kullanarak önemli çalışmalar gerçekleştirebiliriz. Maneviyata yönelik çalışmaları yapabilir, şefkat, sevgi ve romantizm konularında beklentilerimizi karşılayabiliriz.

 

Bugün Güneş-Merkür kavuşumu etkisi devam ediyor. Fikirlerimizi ve olumlu kararlarımızı hayata geçirebileceğimiz bir gün. Dolayısıyla fikirlerimizi tanıtmak, iş sözleşmeleri yapmak, müzakerelerde bulunmak, düşüncemizdeki kitabı yazmaya başlamak, hayatımızda önemli bir rolü olacak biriyle tanışmak ve Önemli bir konuşmayı gerçekleştirmek için bu enerjiden faydalanabiliriz sevgili dostlar.

 

Merkür bu etkileşimden sonra 4 Mayıs tarihine kadar kalacağı Boğa burcuna giriş yapıyor. Bu dönem tüm düşüncelerimiz makul olacak ve finansmana odaklanacağız. Kazanç, tasarruf, yatırım ve ilişkiler adına sağlam adımlar atmaya çalışacağız.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım

Sevgiler.