14 Nisan 2021 tarihi itibari ile Merkür gününden merhaba. Ay günü Boğa burcunun evinde geçiriyor. Daha fazla konfor ve zevk arayışı içinde olacağımız enerjiler verirken, işlerimizi halletmek için gerekli olan cesaret ve güveni de bizlere sağlıyor.

 

Günün tek temel bağlantısını Ay günün ikinci yarısı Neptün atmışlığı ile etkinleştiriyor. Hırs ve mantıktan ziyade merhamet, güven ve sadakat gibi iyi niteliklerimiz tetikleyecek. Sevdikleriniz, aile fertlerimiz, iş ortaklarımız ve çevremizdeki bayan figürleri ile daha derin bir seviyede bağlantı kurabiliriz. Onlar için gereken yardım ve desteğe hazır olduğumuzu hissettirebiliriz. Bu enerjiden yaratıcılık ve beceri gereken uğraşlar içinde faydalanabiliriz.

 

Günün gezegen hareketinde Güneş-Mars atmışlığını etkinleşiyor. Kendinize güven fiziksel güç ve cesaretinizi artıran enerjiler veriyor. Birkaç gün hedefler ve planlarınıza rahatlıkla odaklanabilirsiniz. Yaşantınızda bekletmiş olduğunuz ve almanız gereken kararlarınız varsa bu enerjiden faydalanarak birkaç gün içinde kararlarınızı çok kalay verebilirsiniz. Yapacağınız atılımlar üstünlük kazanmanızı sağlayabilir.

Geçmişte ertelediğiniz zor projeleri ele alabilir daha üretken ve başarılı olma fırsatı elde edebilirsiniz.

Riskli veya spekülatif bir finansal girişim başlatmak içinde uygun bir zamandır. Ancak Merkür hala geri hareket etmekte olduğundan riske girmemek en iyisidir.

Ayrıca, sosyalleşme, romantizm ve spor gibi etkinliklere hayatınızda daha fazla yer verebiliriz.

Ayrıca, İlişkilerinizde daha yapıcı ilerlemeler için var olan sorunlarınızı etraflıca düşünerek çözüme kavuşturabilirsiniz.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım. Sevgiler.