7 Nisan 2021 tarihi itibari ile Merkür gününden merhaba. Güne Kova burunun evinde ilerleyen Ay ile başlıyoruz. Enerjik, heyecanlı ve yenilikçi olacağımız enerjiler veriyor günün ilk yarısı işlerimizi daha aktif ve rahat yürütebileceğimiz koşullar hâkim.

 

Güne Ay’ın Venüs ve Mars ile yaptığı uyumlu açılarla başlıyoruz. Bizlerde, daha cesur, motiveli ve birazda sabırsız bir başlangıç yapabiliriz. Sorumluluklarımızı ve sorunlarımızı yeni ve yaratıcı yollarla çözmeye çalışabilir, yeteneklerimizden faydalanabiliriz.

 

Gün ortalarına doğru Ay Kova burcundaki son bağlantısını Jüpiter kavuşumu ile gerçekleştiriyor. İş, finans ve ticari konular daha fazla gündemimizde olabilir. Planlarımızda yapıcı ilerlemeler kaydedebiliriz. Bu geçişler ayrıca çeşitli fırsatlar sunabilir. Bu fırsatlardan yararlanarak, yaptığımız seçimlerin bizim yararımıza olmasını sağlamaya yardımcı olabiliriz.

 

Ay, saat.13.05 de boşluğa giriyor ve günü boşlukta kapatıyor. Günün geri kalanında Günlük planlarımızı uygulamakta zorlanabilir, gecikmelerle karşılaşabiliriz. İşlerimizde de belirsizlik, kararsızlık yaşama ihtimalimiz yüksek. Kaza ve sakarlıklara da açık etkilerde olabiliriz. Dolayısıyla günün geri kalanı için dikkat, sabır ve esnekliğe ihtiyacımız olabilir.

Bir şeyleri başlatmak, yeni adımlar atmak yerine olayları kendi akışına bırakarak mevcut işlerimizin düzenleme ve ayrıntılarını gözden geçirebiliriz.

Aciliyet gereken işlerimizde ise, çok fazla ısrarcı olmamakta fayda var.

Evimiz yada büromuzun temizliği ile ilgilenebiliriz. Tamir ve bakım gereken işlerimizle uğraşabilir, dolap ve çekmecelerimizi düzene sokabiliriz.

Ayrıca günün ilerleyen saatlerini dua, namaz ve meditasyon gibi içe yönelik tüm çalışmalara odaklanarak değerlendirebiliriz sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.