1 Nisan 2021 tarihi itibari ile Jüpiter gününden merhaba. Akrep burcunda ilerleyen Ay 03.29–08.59saatleri arasında boşlukta ilerliyor ve sonrasında Yay burcunun evine giriş yapıyor. Akrep burcunun rekabetçi doğasını geride bırakacağız. İki gün boyunca çok daha iyimser, pozitif, farklı olmaktan çekinmeyeceğimiz enerjiler sağlayacak ve olaylara geniş bir pencereden bakmaya çalışacağız.

Yaklaşık iki buçuk gün boyunca yapılacak işlerimizi yetenek ve tecrübemiz sayesinde ihtiyaç duyduğumuz çözümleri en etkin ve hızlı şekilde üretemeye çalışacağız sevgili dostlar.

 

Yay burcunun evine giriş yapan Ay gün boyunca hiçbir gezegen ile bağlantı kurmayacak. Bizim için önemli olan projelere odaklanmak, zeki gözlemler yapmak, keşfetmek, sorunları çözmek ve sonuç almak çok daha kolay olacak sevgili dostlar.

 

Günün gezgen hareketinde Venüs-Kuzey Ay düğümüyle Atmışlık açı kalıbını etkinleştiriyor. Bu geçiş ile finans ve ilişkiler konusunda hayatımız yeni bir yön alabilir ve büyümemize yardımcı olacak insanlarla tanışabiliriz.

İlişkiler daha anlamlı bir hal alabilir ve partnerimizi kayıtsız şartsız sevebilir ve daha uyumlu hale gelebiliriz.

Bekârlar bu dönem sizlere romantik ve platonik gibi yeni bir ilişki hayatınıza girecek ve yeni bir fırsat kapısı açacaktır.

Geçmişte yaptığımız hatalarla ilgili bir farkındalık bizlerin dikkatini çekebilir. Ve bu hatalardan, gelecekte fayda sağlayabileceğiniz bir dersler çıkarabilir daha akıllı hale gelebiliriz.

Hayatımızın her yönü amacımızla uyumlu hale gelecektir. Mali durumumuzla ilgili olumlu gelişmeler ve yeni girişimlere girme fırsatları da elde edebiliriz sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım

Sevgiler.