31 Mart 2021 tarihi itibari ile Merkür gününden merhaba. Ay günü Akrep burcunun evinde geçiriyor. Güne oldukça enerjik, derin ve analitiktik başlıyoruz.  İmkânsız ve zor gibi gördüğümüz karmaşık işlerimizde başarı sağlayabilmek adına önemli ölçüde çaba ve gayret edeceğimiz bir gün. Belli bir konuya uzun süre yoğunlaşmış olabilir, araştırma ve çalışmalarımızın derinlerine inebiliriz. Aklımızı kurcalayan bazı meseleleri karanlıkta bırakmamak, ışık tutmak ve açığa çıkarma imkânı da bulabiliriz.

 

Akşam saatlerine doğru Ay-Neptün trinesi etkili oluyor. Nazik ve yumuşak olacağımız enerjiler getiriyor. Yaratıcı çalışmalar, idealist arayışlar için bu geçişten faydalanabiliriz.Yardım etme konusunda arzulu olabiliriz ve hayır işlerine dahil olabiliriz. 

 

Günün son saatlerine doğru Ay-Jüpiter ile kare, gerçekçi olmayan beklentiler içine girebilir, kendimize aşırı güvenli olabiliriz. Dolayısıyla ilişkilerimizde sorunlu  ve sıkıntılı durumlar yaşanabilir. Aşırı duygusal ve dürtüsel tepkiler vermemeye özen göstermeliyiz.

Hemen sonrasında Ay-Merkür ile trinesi ile ilişkilerimizi daha uyumlu hale getirebiliriz.

 

Günün gezegen hareketinde Güneş-Satürn atmışlığının etkinleşiyor. Birkaç gün boyunca sabır, azim ve güçlü bir iş ahlakı getiriyor. Ciddi bir tutum ve disiplin duygusu ile hedeflerinize yoğunlaşmak için mükemmel bir zamandır. 

Kararlılık, sorumluluk ve farkındalığınızı, kullanarak şimdiye kadar cesaret edemediğiniz gerçekleştirmek istediğiniz hedefleriniz yada gelecekle ilgili planlarınıza kararlı adım atabilirsiniz.

Kariyer hayatınızda unvan, promosyon, terfi ve daha fazla tanınacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş tecrübelerinizden faydalanmak isteyen genç meslektaşlarınıza tavsiyeler ve desteklerde bulunabilirsiniz. Yada siz çevrenizdeki otorite figürlerinden destek ve tavsiyeler alabilirsiniz.

İkili İlişkilerde ise ciddi bir sorununuzu çözüme kavuşturmak yada gecikmiş bazı kararları almak için harekete geçebilirsiniz.

Özellikle çevrenizde kalp ya da sırt problemi olanların sağlık kontrolünden geçmelerine ön ayak olmalısınız.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.