29 Mart 2021 tarihi itibari ile Ay gününden merhaba. Haftanın ilk iş günü Ay Dolunay fazında ve Terazi burcunun evinde ilerliyor. Güne dengeli ve uyumlu olabileceğimiz enerjiler veriyor. Denge, adalet, hak, hukuk ve barış kavramları gündemimizi meşgul edebilir.

Uzlaşma gereken işlerimiz, finansal meselelerimiz, görüşmelerimiz, ortaklık ve evlilik konularında halledilecek işlerimizi çok kolay odaklanabiliriz.

Herhangi bir sorun karşısında çatışmalardan kaçınmak, diplomatik ve adil bir şekilde çözümler bulma eğilimde olacağız.

 

Sabah saatlerinde Ay-Mars trinesi etkinleşiyor. Dikkatimizi işlerimize odaklayabileceğimiz bir geçiştir. İş ve meşguliyetlerimizi hızlı bir şekilde ilerletebiliriz. Sevdiklerimizle bağlantı kurmaktan da özel bir zevk alacağımızdan sevdiklerimize duygularımızı yada kişisel kararlarımızı içtenlikle açabiliriz sevgili dostlar.

 

Akşam ilerleyen saatlerinde Ay-Jüpiter trinesi etkili oluyor. Hayatımızda olumlu olanı vurgulayan bu etkinin altında işbirliklerine kolayca girebiliriz. İş, kariyer, finans, muhasebe ve resmi kurumlarla ilgili işlerimizi ilerletmek ve önemli kimselerle görüşmeler yapmak adına bu geçişten faydalanabiliriz.

 

Günün gezegen hareketinde Güneş-Şiron kavuşumu etkili oluyor. Bu geçiş bazı hedeflerimizde anlam bulmak için bir fırsat olabilir ve kendimize olan güvenimizi artırabilir. Yine de bizleri güvenimizi zayıflatan güvensizliklere bağlayan hayat dersleriyle karşı karşıya bırakabilir. Aslında, büyümenin ve başarılı olmanın yolu korkularımızla yüzleşmek olduğunu anlamaktan geçiyor. Gerek sağlık, gerek bazı problemlerimizi çözmek açısından da değerlendirebileceğimiz bir geçiştir sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım

Sevgiler.