30 Mart 2021 tarihi itibari ile Mars gününden merhaba. Terazi burcunda ilerleyen Ay 03.08–08.34 saatleri arasında boşlukta ilerliyor ve sonrasında Akrep burcunun evine giriş yapıyor. Yoğun duygu ve tepkiler uyandırmaya meyilli olacağımız enerjiler getiriyor. Sezgimize daha fazla dikkat etmek de faydalı olacak. Yaklaşık iki gün boyunca, kişisel yaşantımızda değişim ve dönüşüme yol açacak şanslar elde edebiliriz.

 

Günün tek bağlantısı Akşam ilerleyen saatlerinde Ay-Uranüs karşıtlığı ile etkinleştiriyor. Bu zaman diliminde farkındalığımıza odaklanarak, somut konulardan ve yorucu koşullardan uzaklaşarak, dinlenerek geçirebiliriz.

 

Günün gezegen hareketinde Venüs-Satürn arasında atmışlık açı kalıbının etkinleşecek olmasıdır. Yavaş ama istikrarlı adımlarla uzlaşma ve ilerleme kaydedilen bir gönümdür. İş ve kariyer yaşamınızda daha önceden alamadığınız haklarınız için hareke geçerek üstlerinizle bir görüşme ayarlamanın tam vakti. Geciken, terfinizi, iş ile ilgili sorunlarınızı, promosyon, zam gibi isteklerinizi dile getirebilirsiniz.

Hisse senetleri, gayrimenkul, yatırım planlarınıza destek veren bir gönümdür.

Siyaset ve halkla ilişkiler alanlarında çalışmaları olanlar çok önemli bir dönemdesiniz. Karşınıza çıkabilecek fırsatları kaçırmamaya çalışın.

Sanat ve güzellik sektöründe emek verenler sizlerde bu dönem hem saygınlık kazanabilir hem de yaratıcılığınız artabilir ve maddi açıdan da rahatlayabilirsiniz.

Bu dönem yeni doğan aşk ilişkilerinde partnerler arasındaki yaş farkları söz konusu olacaktır.

 

Günün diğer gezegen hareketinde ise Merkür-Neptün kavuşumu etkinleşiyor. Düşüncemizi ve iletişmelerimizi manevi konular, gizemler ve gizli olaylara odaklayacak bir geçiştir.

 İşlerimiz ve ilişkilerimizde düzensizlik ve belirsizlikler açığa çıkabilir. Dolayısıyla önleyici adımlar atmalıyız. Birkaç gün herhangi bir konuda sözleşme imzalamak ve anlaşma yapmaktan da uzak durmalıyız.

Skandal ve iftiralara da açık bir etki dolayısıyla, en yüksek ahlaki standartları korumanın önemli olduğu bir geçiş, bazı entrika ya da gizli olaylarla karşılaşılabilir.

Fikirlerimize özellikle de yazılı olarak şekil verme becerimiz artacağından daha önce hayal kırıklığı yaratan bir projemiz için ilham alabilir tekrar üstünde çalışabiliriz sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.