2 Mart 2021 tarihi itibari ile Mars gününden merhaba. Ay Terazi burcunda ilerliyor. Denge ve uyumu doğal olarak yaratabileceğimiz enerjiler verecek.

İlişkiler, parasal konular, güzellik, estetik huzur, anlamak ve anlaşılmanın önemli olacağı bir gün geçireceğiz.

İş ve Çalışmalarımızı denge kuran fikirler eşliğinde ilerletmeye çalışırken, önemli toplantılar ve bağlantılarımızı da adil bir şekilde yürütmeye çalışacağız.

 

Günün ikinci yarısı Ay-Plüton karesi etkili oluyor. . Ego çatışmaları hırs ve rekabetli durumları açığa çıkaran bir enerjidir. Bir takım önemsiz konular büyük krizlere yol açabilir. Partner, arkadaş veya dostlarımızla olan ilişkilerimizde hoşnutsuzluk yaşadığımız konular yüzünden onlara yabancılaşacak kadar ileriye gidebileceğimiz tepkiler verebilir yada onlardan bu tür tepkilerle karşılaşabiliriz.

Bu stresli enerjiyi gerginliklerin tırmanmasına izin vermeden, uğraş alanlarımıza yönlendirmeliyiz sevgili dostlar.

 

Sonrasında Ay saat 17.46 da boşluğa giriyor ve saat 23.39 Akrep burcunun evine giriş yapıyor. Ay boşlukta kalacağı saatlerde dış etkenlerden kaynaklanan sorunlar yüzünden performansımızda düşme söz konusu olabilir. Günlük planlarımızı ve programlarımızı değiştirmek zorunda kalacağımız koşullar ortaya çıkabilir.

En iyisi hesapta olmayan gelişmelerle karşılaşmaktansa, kalıcılık ve netlik istediğimiz işlerimizde çok fazla ısrarcı olamamalı işlerimizi oluruna bırakmalıyız. Kişisel ve mesleki konuları gözden geçirip yarım kalan işlerimizi bitirmeye çalışmalıyız.

Bu enerjiyi akşam ilerleyen saatlerde sevdiklerimizle zaman geçirmek, dinlenmek, sanat ve yaratıcılık gösterdiğimiz uğraşlara odaklanmak veya spritüellik içeren çalışmalara yönelerek değerlendirmeye çalışabiliriz.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım

Sevgiler.