1 Mart 2021 tarihi itibari ile Ay gününden merhaba. Haftanın ilk iş günü Ay Terazi burcunun evinde ilerliyor. Gün genelinde olaylara farklı bir perspektiften bakma ve ilişkilerimize hak ettikleri ilgiyi gösterme eğiliminde olabiliriz. Gerek iş performansımızda gerek sorumluluklarımızda daha fazla knsantrasyon gücüyle konulara hakim olabiliriz. Duygusal enerjimiz yüksek olacak ve doğal olarak tatmin edici faaliyetlere yönlendirilmeye çalışabiliriz.

 

Günün ilk yarısı Ay-Şiron karşıtlığı etkili oluyor. Kısa bir süreliğine hissedebileceğimiz bu enerji ile duygusal olarak hassasiyetimiz artabilir, incinme- incitmeye meyilli davranabiliriz. Dolaysıyla İlişkilerde dikkatli olmakta fayda var sevgili dostlar.

Hemen sonrasında Ay-Satürn ile uyumlu bir atmosfer içine giriyor.  İş, finans veya kişisel ilişkilerimizi geliştirmek adına uygu bir gündür. Zira konsantrasyonumuzun keskin ve iş odaklı olacağı bu zaman diliminde planlarımız ve hedeflerimizde başarılı ilerlemeler sağlayabiliriz. Finansal işlerimizin istikrara kavuşması ile ilgili olarak ortaya çıkabilecek fırsatları değerlendirebilir, tecrübeli kimselerden veya aile büyüklerinden yardımlar görebiliriz. Ayrıca bu geçiş Uzun vadeli hedeflerin planlanması, öngörülmesi ve belirlenmesi için mükemmeldir.

 

 Akşam ilerleyen saatlerde Ay-Merkür trinesi etkilioluyor. Ailemiz veya sevdiklerimizle birlikte geçirdiğimiz bu zaman diliminde oldukça rahat enerji akışının etkisinde olacağız. Onlarla eğlenmemin farklı yollarını bulabilir çokta eğlenceli zamanlar geçirebiliriz. Her hangi bir var olan soruna bütünsel yaklaşabilir, problem çözme becerilerimizden de faydalanabiliriz.

 

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım

Sevgiler.