23 Şubat 2021 tarihi itibari ile Mars gününden merhaba. Ay günü Yengeç burcunun evinde geçiriyor. Doğal olarak şefkatli ve sempatik enerjilerle güne başlıyoruz. Bugün mantığımızı ikinci planda kullanabiliriz. Hayatımızda gelişen olayları duygusal yönden ele alabilir oldukça sakin ve esnek yaklaşabiliriz. Ailemiz ve işimiz arasında dengeyi kurma temaları ön plana çıkıyor. Daha önceden cesaret edemediğimiz alanlarda yeni yollar keşfetmek dürtüsüyle harekete geçebiliriz. Kontrolümüz altında olmayan ve anlaşma sağlayamadığımız konuları yeniden ele alarak çözüme kavuşturabiliriz.

 

Günü tek temel açısını Ay akşam saatlerinde Neptün atmışlığı ile etkinleştiriyor. Başkalarının duygularına da duyarlı olacağımız bu zaman diliminde. Başkalarına veya sevdiklerimize, sevgimizi, herhangi bir şekilde onlara yardım ederek ifade edebiliriz. Yada empati kurarak ve yaşamlarında istikrar elde etmelerine yardımcı olmaya çalışabiliriz.

Maddi dünyanın sınırlarını aşmamıza yardımcı olacak yeni manevi ve felsefi disiplinleri keşfedebiliriz.

Ayrıca, bu enerjiyi Yazma, sanat yada müzik yoluyla hayal gücümüze şekil kazandırarak değerlendirebiliriz.

 

Sevgili dostlar.2021 Yılı,2020 de belirsiz veya kaotik hale gelen yaşam alanlarına düzen ve denge getirmek için önemli bir zaman olacağını maalesef gözlemliyoruz. Tüm 2021 yılı boyunca Yeni girişimlerin yanı sıra gökyüzü bizlere acil görevlerin çözümü ve başlatılan projelerin tamamlanması için de teşvik edici etkiler sunuyor. Dolayısıyla 2021 yılında bizlerin de her zamankinden daha fazla motivasyonlu daha fazla enerjik ve güçlü olmasını da gerektiriyor.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım

Sevgiler.