12 Şubat  2021 tarihi itibari ile Venüs gününden merhaba. Yeniay fazında ve Boşlukta ilerleyen Ay saat 10.24 de Balık burcunun evine giriş yapıyor. Hassas, empatik ve romantik enerjiler getiriyor. Duygusal dalgalanmaların yanı sıra, kolay etki altında kalabilir, tembellik ve kararsızlık da gösterebileceğimiz birkaç gün geçirebiliriz

Bu iki buçuk günlük süreç de, sevdiklerimizin ve yakınlarımızın sorunlarına daha duyarlı yaklaşabiliriz.

Ayrıca bu zaman içinde hayata karşı birlik olmak gereken yardım amaçlı çalışmalar içinde yer almak isteyebiliriz. Sevdiklerimiz, yaşlılar yada barınacak yeri olmayan, hayvan dostlarımızın ihtiyaçlarına ve sağlıklarına dair üzerimize bazı sorumluluklar alabiliriz.

 

Ay gün boyunca açı oluşturmadan ilerleyecek. Şimdi sizlere bana sıkça sorulan ve  balık burcunu ilgilendiren bir konu Sadaka hakkında yazmak istiyorum. Balık burcu Zodyak’ın 12. burcu olup Neptün ve Jüpiter tarafından yönetilir.

Bu evin ana konularından biri hayırseverliktir.

Sadaka, ihtiyacı olanlara hayırsever yardım sağlamak anlamına gelir. Bu kelimenin tam anlamıyla iyilik yapmak anlamına gelir.

Modern toplumda hayırseverlik, bu tanımın kapsamına giren herhangi bir tezahür olarak kabul edilmektedir: himaye, sponsorluk ve gönüllü bağışlar ve sosyal yatırım. Ama aslında, bir kişinin ruhundan gelen herhangi bir eylem sadaka olarak kabul edilir! Gizli veya açık olması önemli değil, asıl mesele temiz bir kalpten yapılması önemlidir. Ne kadar verdiğiniz önemli değil, bunun gerekliliğini içten anlamanız daha önemlidir. Ve büyük olasılıkla anlaşılması gereken en önemli şey, hayır işleriyle uğraşırken bunu saf bir yürekten yapmanız gerektiğidir sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım

Sevgiler.