11 Şubat 2021 Perşembe günü Saat 22.06 Kova burcunda Ay Güneş ile 23 derecede kavuşacak ve Yeniay doğacak.

 

Yeni ay her zaman eskinin tamamlanması ve yeni bir şeyin başlangıcıdır; yeni fikirlerin, projelerin, iyi alışkanlıkların, yeni hedeflerin ve arzuların doğuşudur.

Zodyak’ın on birinci evini yöneten Kova hava elementinin sabit nitelikli burcudur. Kova burcu özgürlüğü ve yüksek farkındalığı temsil eder.

Özgürlük, devrim,  eşitlik, adalet, yeni buluşlar, bilim, teknoloji, elektrik, elektronik, uzay, astronomi, astroloji, grupsal faaliyetler, organizasyonlar, arkadaşlarımız ve meslektaşlarımız ile ilgili olaylar ve kavramlar Yeniay’ın enerjisi ile daha fazla gündemimizde yer alacak.

 

Yeniay horoskopunda Terazi burcu yükseliyor. Ay ve Güneş, Kitalpha,Sadalsuud ,Denep Algedi Sabit yıldızlarıyla birleşiyor.Yükselen yöneticisi Venüs ise Jüpiter ile kavuşuyor. Dört hafta boyunca daha enerjik, daha iyimser ve daha dışa dönük olabileceğimiz gibi mali durumlarımızı aşk ve sosyal hayatımızı genel olarak güçlendirecektir.

Kısacası eğlenmenin ve rahatlamanın tam dört hafta tadını çıkarabiliriz sevgili dostlar.

Yeniay diğer burçlarla birlikte Kova, Aslan, Akrep ve Boğaları daha fazla etkileyebilir.

 

 

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ; (21 Mart–20 Nisan) Yeniay sosyal hayatınızı hareketlendiriyor. Yeni ve yaratıcı fikirlerinizi özgürce ortaya koyabileceğiniz fırsatlar elde edebilirsiniz. İlişkilerinizdeki var olan problem ve soruları çözüme kavuşturabilirsiniz. Hayatınızda ani değişen koşullar ne olursa olsun, değişim ve dönüşümlere açık olmalısınız sevgili Koçlar.

 

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA; (21 Nisan–20 Mayıs) Yeniay işiniz, kariyerinizle ilgili yenilikler getiriyor. iş, kariyer ve evlilik hayatınızda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Profesyonel konumuzu yükseltebileceğiniz fırsatlar elde edebilirsiniz. Evlilik, emeklilik, iş yerinizin taşınması yada evinizi taşımak gibi nedenlerle şehir değiştirebilirsiniz. Bütçenizi yeniden düzenlemeniz gerekebilir.

 

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER; (21 Mayıs–21 Haziran) Yeniay hayatınızda Sizi geride bırakan sınırlamalar, kısıtlayıcı durumlardan aniden kopartabilir. Farklı din ve inanca sahip insanlarla arkadaşlıklar geliştirebilirsiniz. Uzak akrabalarınızla süpriz görüşmeler yapabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı işler, eğitim, reklâm, yayıncılık ve tanıtım konulu işleriniz yoğunluk kazanabilir sevgili İkizler.

 

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ; (22 Haziran–22 Temmuz) Yeniay eşiniz, ortağınızla finansal konularda yeni plan, program ve organizasyonlar yapabilirsiniz.

Kredi, borç, vergi, nafaka, miras gibi konularda hayatınızı tersine çevirebilecek şaşırtıcı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Partnerinizle daha derin bağlılık yaratan paylaşımlar içinde olabilirsiniz sevgili Yengeçler.

 

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN; (23 Temmuz–22 Ağustos) Karşıt burcunuzda doğacak Yeniay ilişkilerinizde aşırı beklenti içinde olmamanız konusunda uyarmakta. Değişim ihtiyacı duyacağınız bir dönemdesiniz. Faydasız ilişkilerde özgürleşmek, yeni birliktelikler kurmak, uzun soluklu beraberliklerde evliliğe adım atmak gibi ani değişimler yaşabilirsiniz sevgili Aslanlar.

 

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK; (23 Ağustos–22 Eylül) Yeniay çalışma ve günlük yaşamınızda kendinizi daha fazla ifade etme ihtiyacı hissedeceksiniz. İş ve Çalışma ortamınızda görev değişimleri ve yeni düzenlemeler gerçekleşebilir. Bu dönem yakın çevrenize olan sorumluluklarınıza daha özenli yaklaşabilirsiniz ev yada iş yerinizde kullanabileceğiniz yeni teknolojik ürünler satın alabilirsiniz.

 

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ; ( 23Eylül–23 Ekim) Yeniay romantik aşk hayatınızı canlandırıyor. Bir kısım ilişkiler aniden sonlanabilir, bir kısım ise aniden yeni bir aşka yelken açabilirler. Bir kısmınız ise sürpriz hamilelikler yaşayabilir.  Ebeveynler, çocuklarınızın bazı kararlarında teşvik edici bir rol üstlenebilirsiniz. Duygu dünyanızı yaratıcı yeteneklerinize yansıtabilirsiniz.

 

AKREP VE YÜKSELEN AKREP; (23Ekim–21 Kasım) Yeniay eviniz ve aile hayatınızla ilgili yapmayı düşündüğünüz yenilikleri ve değişimleri gündeme getiriyor. Bir yandan ailenizden bağımsız olmak isteyecek bir yandan da sorumluluklarınızı yerine getirmeye çalışacaksınız. Ev alım-satım, taşınma, tadilat gibi girişimleriniz hız kazanabilir. Ebeveynlerinize ilgi göstermelisiniz.

 

YAY VE YÜKSELEN YAY; ( 22 Kasım–21 Aralık) Yeniay görüşmeler, anlaşmalar, başvurular yapma, projeler ve teklifleri incelemeye alacağınız enerjiler veriyor. Kısa süreliğine İş yada özel amaçlı seyahate çıkabilirsiniz. Kardeşleriniz yada yakın çevrenizin bazı problemlerine alternatif çözüm yolları bulabilirsiniz. Kendiniz için düşündüğünüz bir eşyayı satın alabilirsiniz.

 

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK; ( 22 Aralık–19 Ocak) Yeniay sahip olduğunuz malvarlıklarınızla ve parasal gelişmeleri gündeminize getiriyor. Yatırımlarınızı, harcamalarınızı ve bütçenizi gözden geçirerek yeni bir mali  plan hazırlığı yapabilirsiniz. Yeniay enerjisi ile özel yada aile ilişkilerinizde sizi üzen bazı meseleleri yada anlamsız kırgınlıkları sonlandırabilirsiniz.

 

KOVA VE YÜKSELEN KOVA; (20 Ocak–18 Şubat) Burcunuzda gerçekleşecek Yeniay kişisel alanlarda yapacağınız yenilikleri gündeminize getiriyor. Sıra dışı giyim, saç ve makyaj değişimleri yapabilir çevrenizde fark yaratabilirsiniz. Aniden davranış ve alışkanlıklarınızı da sonlandırabilirsiniz. Kendinizi geliştireceğiniz kişisel ilgi duyduğunuz alanlarda girişimlerde bulunabilirsiniz.

 

BALIK VE YÜKSELEN BALIK; (19 Şubat–20 Mart) Yeniay içinizin derinliklerini görmenizi sağlayacak ve hayattan ne isteğinizin fakına varacaksınız. Geleceğinizi şekillendirmek adına hem özgürleşmek hem de yalnız kalmak arasında bocalayabilirsiniz. dua, meditasyon, terapi ve yaratıcılığınızı ifade edeceğiniz çalışmalar yaparak kendinizi daha huzurlu hissedebilirsiniz.