25 Ocak 2021 tarihi itibari ile Ay gününden merhaba. Haftanın ilk iş günü

İkizler burcunda ilerleyen Ay sabah saatlerinde Merkür trinesini etkinleştirdikten hemen sonra saat 10.17 de boşluğa giriyor. Günün son saatlerine yakın bir süreye kadar Ay, boşlukta ilerliyor.

Bu günlük yeni başlangıçlar, yeni girişimlerde bulunmak yerine var olan işlerimizle meşgul olmak, son zamanlarda takılıp kaldığımız projelerle ilgilenmek, yarım kalanı tamamlamak çok daha faydalı olabilir. Ay’ın İkizlerde oluşu bu boşluk zamanının ufkumuzu genişletmek ve yeni düşünce biçimleri geliştirmek adına ilgilendiğimiz alanlarda araştırmalar yapabiliriz.

Ayrıca zamanımız varsa sevdiklerimizle bağlantılar kurabiliriz. Veya İç gözlem yaparak hayatımızla ilgili planlar geliştirebiliriz. Mümkünse zihnimizi ve bedenimizi rahatlatacak manevi çalışmalar da gerçekleştirebiliriz.

 

Dün gerçekleşen Güneş ve Satürn kavuşumunun etkisini bu hafta sonuna kadar hissedebiliriz sevgili dostlar. Bu geçiş görev ve yükümlülüklerimizi hatırlatıyor. Sıkı çalışmak ve sabırlı olmamızı gerektiriyor.

Bu geçiş başarılar, takdir ve terfi elde etmek için de iyi bir zamanı olabilir. Bununla birlikte, aynı zamanda bir yoksunluk, güvensizlik ve zorluk dönemi de olabilir. Bunların çoğu, geçen yıl ne kadar gayretli ve sorumlu olduğunuza bağlı olacaktır. İşler bozulmaya başlarsa, bu, rotayı değiştirmek ve yeni hedefler belirlemek için bir işaret olduğunu unutmayın sevgili dostlar.

Otorite figürleri veya hükümet yetkilileri ile uğraşmanız gereken durumlar açığa çıkabilir. İlişkilerde ise kendinizi karşı tarafa ifade etmeniz zorlaşabilir dolayısıyla daha istikrarlı olmanız gerekebilir.

Ay saat 21.52 de Yengeç burcuna giriş yapıyor. Duygusal, şefkatli ve duyarlı enerjiler getiriyor.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım

Sevgiler.