15 Ocak 2021 tarihi itibari ile Venüs gününden merhaba. Haftanın son iş günü Ay Kova burcunda ve boşlukta ilerliyor. Günlük rutinlerimizin dışına çıkmak, fark yaratmak, farklı olanı ortaya koymak adına yaratıcılığımızı ortaya çıkarabiliriz. 

Sürpriz haberler alabilir, son dakika değişiklikleri yaşayabiliriz, bulunacağımız yerlerde eksantrik insanlarla tanışabiliriz. Farklı bir bakış açısı geliştirebileceğimiz deneyimlerde yaşamamız mümkün olabilir.

Psikoloji, sosyoloji, yeni teknolojik ürünler, astronomi, astroloji gibi konularda da kendimizi geliştirebileceğimiz fırsatlar elde edebiliriz.

 

Ay gün boyunca boşluk etkisi altında olacak. Bu belirsizlik içeren zaman içinde plansız programsız kafamıza göre hareket etmemeliyiz. Zira önemli işlerimiz, randevularımız ve alınacak kararlarda istediğimiz ve beklediğimiz sonucu alamayız. Bazen kontrolümüz dışında olaylar gelişebilir fikrimizi ve şartlarımızı değiştirmek zorunda kalabiliriz. Zamanımızın ve emeğimizin boşa gitmemesi ve cesaret kırıcı deneyimler yaşamamak için akışta kalıp, her işimizi belirli bir sıraya koyup planlayarak ve bu plana uygun şekilde hareket ederek verimli olamaya çalışmak en güzeli olacak.

Arkadaşlarımız, sevdiklerimizle bir araya gelebiliriz. Ev yada iş alanlarımızdaki dağınıklığımızı toparlayabilir, masa, dolap, çekmecemizi elden geçirerek, artık bize fayda sağlamayan, ihtiyacımız dışındaki fazlalıklardan kurtulabiliriz. Bu yaşam yolculuğumuzda büyümeye, gelişmeye yer açmak için hayatımızdan nelerin çıkması ve kaldırılması gerektiğine bakabiliriz. Bazen, gelecek olanlara yer açmak için fedakârlık yapmak gereklidir sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım

Sevgiler.