14 Ocak 2021 tarihi itibari ile Jüpiter gününden merhaba. Ay Kova burcunda ilerliyor. Gün boyu bizleri entelektüel uyarım ve alışılmadık deneyimler aramaya teşvik edecek.

Sosyal bir amaç için arkadaş görüşmelerimiz veya çalışmalarımıza enerji harcaya biliriz.

 

Çok erken saatlerde Ay, Satürn ve Jüpiter ile kavuşup, Mars, Uranüs’e kare açı oluşturuyor. Sonrasında günün ilk yarısına etki eden Merkür kavuşumunu gerçekleştiriyor. Zihnimiz fikirlerimizde olan projeleri ilerletmek bazı kararlar almak daha kolay olabilir. Ayrıca mektuplar, mesajlar, telefon görüşmeleri, kardeş ve komşular arasında ziyaretlerimizi de gerçekleştirebiliriz.

 

Ay saat 12.27 de boşluğa giriyor ve günü boşlukta kapatıyor. Bu süre önemli konular, yeni başlangıçlar ve planların uygulanması için etkisiz bir zamandır. Dolayısıyla zaten başlamış olan işi bitirmek en iyisidir. İnceleme yapmak, okumamız gerekenleri okumak,  yazmamız gerekenleri bitirmek için değerlendirebiliriz.

 

Günün gezegen hareketinde Venüs-Uranüs trinesi etkinleşiyor. Yaşantınızda zor ve sıkıcı rutinlerinizi değiştirme şansı getiriyor. Bu görünümün yoğun romantizm dürtüsü verecek olması ilişkilerde tazelenme kaygısı uyandırabilir. Kimileri sıra dışı farklı kültürden olan insanlarla yeni aşklara yelken açabilirler. Kimi çiftlerin yeni heyecan arayışları aldatma ve aldatılmaları tetikleyebilir.

Dans, müzik ve sanatla uğraşanlar için ideal bir zamandır. Yeteneklerini gösterme ve popülarite olma şansı bulabilirsiniz.

Birkaç gün boyunca yapacağınız alış verişler hem keyifli hem de zevkli olacaktır. Güzellik malzemeleri ve moda ürünlerini satın almak için ideal bir zamandır.

 

Günün diğer gezegen hareketinde Güneş-Plüton aynı noktada kavuşuyor. Kişisel tanınma isteği ve hırs veren bir enerjidir. Başlatacağınız girişimlerinizin önünde duran, sizi zorlayan engelleri daha iyi tanıma fırsatı elde edebilirsiniz. Dolayısıyla niyetiniz güçlüyse hedefinize erişmeniz kolay olabilir.

Özel hayatınıza müdahaleci olan ve emellerinizi bastıran yakınlarınızla yüzleşmeler de yaşayabilirsiniz.

Ayrıca, gergin ortamlardan, suç ve şiddet içerici alanlardan uzak durmakta fayda var sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım

Sevgiler.