13 Ocak 2021 Çarşamba günü Saat:08.01 de Ay Oğlak burcundaki Güneş ile 23 derecede kavuşacak ve Yeniay doğacak.

 

Her Yeniay hayatımızda yeni tohumlar ekmek, yeni bir projeye başlamak ve yeni kararlar vermek adına en uygun zamanlardır. Oğlak burcundaki Yeniay'ın enerjisi güçlü bir irade, dinamizm, kararlılık ve gerçekleştirme taşıyor. 

Oğlak burcu, zamanı ve sorumluluğu temsil eden bir işarettir. Satürn yönetimindeki Oğlak, Zodyak’ın onuncu burcu olup, toprak elementine aittir.  Güçlü, istekli, sakin, çalışkan, duygusal olmayan, kurnaz, pratik, sorumlu ve azimle ilişkilidir.

Yeniay horoskopunda yükselende Oğlak burcu yükseliyor. Ay ve Güneş, Plüton hizalanması, gerek iş gerek özel yaşamınızda kendinizi kanıtlaya bileceğiniz destekler sunabilir ancak Yeniay, ister bir kişi veya nesne, ister telefonunuzdaki bilgi veya iletişim, ister iç dünyanız veya prensip olarak çevreniz olsun, hâlihazırda modası geçmiş ve işe yaramayan her şeyi yaşamanızdan çıkarmanızı sağlayacak. Bu nedenle, hayatınızın değişmesini istiyorsanız, bu değişikliklere yer açmak için çevrenizdeki olumsuzluğu gönüllü olarak temizlemelisiniz sevgili dostlar.

Yönetici Satürn ise Kova burcunda Jüpiter ve Merkür hizalanması ile Mars ve Uranüs’e kare görünümde.Bu dönem sorumluluklarınız ve iş yükünüz çaba gerektirici ve yorucu olabilir. Mesleki konularda yetersizlik, ahlaki krizler, çıkar çatışmaları otorite ile sorunlar yaşanması mümkün olabilir. Dolayısıyla ticari ve finansal riskler almaktan kaçının, hedeflerinizin kontrolünü de elinize alın.

Yeniay, kemik, eklem, cilt, diş ve dizleri ilgilendiren sağlık sorunlarına yol açabilir. Dolayısıyla, yaşlılar ve kronik rahatsızlıkları olanlar her zamankinden daha temkinli olmalılar.

Oğlak, Yengeç, Koç ve Terazi burçları ise Yeniaydan daha fazla etkilenebilirler.

 

 

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ; (21 Mart–20 Nisan) ) Sevgili Koçlar, Yeniay onuncu evinizde gerçekleşiyor. Hedefler, başarı, sorumluluk, kariyer gelişimi, mesleki gelişim, terfi, statü değişiklikleri, aile hayatı, sosyal durum, hukuksal meseleler bakımından değişiklikler ve otorite figürleri ile ilgili konuları  ön plana çıkarıyor.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA; (21 Nisan–20 Mayıs) Sevgili Boğalar, Yeniay dokuzuncu evinizde gerçekleşiyor. Yurtdışı seyahatleri veya uzun mesafeli seyahatler, yeni bilgiler, gayrı resmi statü, dünya görüşünün genişlemesi, sosyal faaliyet, uzak akrabalar ile temaslar gibi konuları  ön plana çıkarıyor.

 

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER; (21 Mayıs–21 Haziran) Sevgili İkizler, Yeniay sekizinci evinizde gerçekleşiyor. Diğer insanların para ve kaynaklarının konuları, banka, kredi, vergi, sigorta kuruluşları, borç, miras, acil işler, risk durumları, bilinç dönüşümü ve enerji çalışmaları gibi kavramları  ön plana çıkarıyor.

 

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ; (22 Haziran–22 Temmuz) Sevgili Yengeçler, Yeniay karşıt burcunuzda gerçekleşiyor. Partnerinizle ile ilişkileriniz, olası her türlü ortaklık ve ayrılma, iş ilişkilerinin güçlendirilmesi, anlaşmalar, anlaşmazlıklar, olası mahkeme dava konularında çözümleri ön plana çıkarıyor

 

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN; (23 Temmuz–22 Ağustos)  Sevgili Aslanlar, Yeniay altıncı evinizde gerçekleşiyor.  İş ve ev değişiklikleri, hizmet, bağlılık, işe alınan personel, sağlık konuları ile evcil hayvanlar, rutin işler, yaşam, yükümlülükleri ile ilgili kararlar almanız gereken koşulları ön plana çıkarıyor.

 

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK; (23 Ağustos–22 Eylül) Sevgili Başaklar, Yeniay beşinci evinizde gerçekleşiyor. Projelerinizden herhangi birinin sonuçlanması, yaratıcı süreçler, iş dünyanızda değişiklikler, çocuklar ile ilgili değişiklikler, romantik ilişkiler, eğlence, genel etkinlikler, tatil konularını ön plana çıkarıyor.

 

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ; ( 23Eylül–23 Ekim) Sevgili Teraziler, Yeniay dördüncü evinizde gerçekleşiyor. Emlak, ev, aile, akrabalar, nakil ve vize konularındaki değişiklikler, realitenizdeki, etrafınızdaki alandaki değişiklikler ve Ebeveynleriniz ile ilgili sorumluluklarınızı ön plana çıkarıyor.

 

AKREP VE YÜKSELEN AKREP; (23Ekim–21 Kasım) Sevgili Akrepler, Yeniay üçüncü evinizde gerçekleşiyor. Eğitim süreci, kardeşler, meslektaşlar, tanıdıkların yanı sıra araçlar ve yollar, bilgisayarlar, otomobil, iletişim, evrak işleri, entelektüel faaliyetlerle ilgili değişiklikleri ön plana çıkarıyor.

 

YAY VE YÜKSELEN YAY; ( 22 Kasım–21 Aralık) Sevgili Yaylar, Yeniay ikinci evinizde gerçekleşiyor. Finansal şartlar ve maddi kaynaklarda değişiklikler, bütçeniz ve tasarruflarınızı ilgilendiren karar alma, önemli meselelerde sonuç alma, kredileri kapatma, borçların iadesi gibi kavramları  ön plana çıkarıyor.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK; ( 22 Aralık–19 Ocak) Sevgili Oğlaklar, Yeniay birinci evinizde gerçekleşiyor. Başlatılan işler,  insiyatif, kişisel ve manevi gelişime ilişkin içsel değişikliklerin yanı sıra görünüm ve davranış tarzınız, imajınızın tamamlanmasına katkı sağlayacak konuları ön plana çıkıyor.

 

KOVA VE YÜKSELEN KOVA; (20 Ocak–18 Şubat) Sevgili Kovalar, Yeniay on ikinci evinizde gerçekleşiyor. Sırlar, yalnızlık, manevi anlamlar, bilinçdışı, ezoterik, psikoloji, inanç, soyutlama arayışında yaratıcı bir süreç getiriyor. Keşif gezileri, hastane işleri, gizli çalışmalarınız gibi kavramları  ön plana çıkarıyor.

 

BALIK VE YÜKSELEN BALIK; (19 Şubat–20 Mart) Sevgili Balıklar, Yeniay on birinci evinizde gerçekleşiyor. Özverilik, fikirleriniz, arkadaşlarla ilişkiler, kamu dernekleri, ilgilendiğiniz gruplar, sosyal yaşamınız, geleceğinizi nasıl gördüğünüz ve nasıl hayal ettiğiniz gibi kavramları  ön plana çıkarıyor.