8 Ocak 2021 tarihi itibari ile Venüs gününden merhaba. Haftanın son iş günü Ay günü Akrep burcunun evinde geçiriyor. Sezgisel ve zeki olabileceğimiz enerjiler veriyor. Plan ve hedeflerimize çok kolay odaklanabiliriz. Zira gün boyunca dönüşüm ve gelişme sağlayacağımız fırsatlar elde etme koşulları ortaya çıkabilir. İş ve sosyal hayatımızda ilerlemek istediğimiz noktaya ulaşabilecek, potansiyel gücü ve inancı kendimizde bulabiliriz.

Yaşantımızdaki belirsizlikleri, gizli olanı içgüdüsel olarak kontrolümüz altına almayı başarma fırsatı elde edebiliriz. Finansal konulardaki işlerimizi, varsa emlak ve vergi sorunlarımıza odaklanarak kolay ilerleme sağlayabiliriz sevgili dostlar.

 

Günün ilk yarısı Ay, günün gezegen hareketindeki Güneş-Neptün trinesi ile bağlantı kuruyor. Hayatın stresini birkaç gün geride bırakarak kendimizi daha rahat hissedeceğiz. Çevremize karşı hassasiyetimiz ve empatimiz de artırıyor. İhtiyacı olan kimselere yardımlarda bulanabiliriz.

İş çabalarımızda büyük bir kararlılık, güven ve cesaret gösterebilir, daha fazla üretkenlik ve başarı sağlayabiliriz. Geçmiş finansal işlemlerimizden veya yatırımlardan fayda sağlayacağımız koşullar ortaya çıkabilir yada mevcut yatırımların değerini artırabiliriz.

Bir şey satmak, pazarlamak veya reklâm vermek içinde bu enerjiden faydalanabiliriz.

Eğer yaratıcı bir alanda çalışıyorsak, kendi sanatımızı ifade etmede kolay bir akış bulacağız. Özellikle yazı, fotoğraf, müzik ya da tiyatro gibi konuların daha incelikli özüne hayallerimizi katarak önemli başarı yakalayabiliriz sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.