7 Ocak 2021 tarihi itibari ile Jüpiter gününden merhaba. Terazi burcuda ilerleyen Ay-Venüs atmışlığını etkinleştirdikten hemen sonra saat 08.54 de boşluğa giriyor ve öğle saatlerine kadar boşlukta kalıyor. Bu zaman içinde iş ve sorumluluklarımıza motive olmakta zorlanabiliriz. Her türlü işlerimizde, zorlanma, gecikme ve erteleme gibi sorunlar yaşamamız da söz konusu olabilir. En iyisi yeni girişim ve önemli kararlarımızı günün ikinci yarısına ertelemeli, elimizde olan işlerimize odaklanarak ilerlemeye çalışmalıyız.

 Ay saat 11.54 de Akrep burcuna giriyor. Yoğun duygu ve tepkiler uyandırmaya meyilli olacağımız enerjiler getiriyor. Sezgimize daha fazla dikkat etmek de faydalı olacak.

Yaklaşık iki gün boyunca, kişisel yaşantımızda değişim ve dönüşüme yol açacak şanslar elde edebiliriz.

 

Günün ikinci yarısı Ay önce Satürn ardından Jüpiter ile olumsuz bağlantılar kuruyor. İş ve özel hayatımız ve finansal konularda yavaş ilerlemeler, sıkıntılı durumlarla karşılaşabiliriz. Enerjimiz ve üretkenliğimiz kolayca tükenebilir. Otorite figürleriyle veya yaşantımızdaki meselelere aşırı muhafazakâr bir yaklaşımı olan insanlarla çatışmalar yaşayabiliriz. Dolayısıyla katı tutumlardan kaçınmak, esnek ve sabırlı olmakta fayda var.

Ay günün son saatlerinde Uranüs ile karşıtlık açı kuruyor. Bu zaman diliminde farkındalığımıza odaklanarak, somut konulardan ve yorucu koşullardan uzaklaşarak, dinlenerek geçirmeliyiz sevgili dostlar.

 

Günün gezegen hareketinde Mars bugün Boğa burcuna giriyor.4 Mart tarihine kadar orada kalacak. Bu zaman içinde zekler, kazançlar ve finansal güvenliğimizle ilgili konularda daha fazla enerji harcayacağız.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım

Sevgiler.