KOÇ BURCU: 2021’de benzer düşünen insanlar, arkadaşlar, yenilikler ve yaratıcılıkla ilgili birçok etkinliğe sahip olacaksınız.

BOĞA BURCU: 2021 yılında hayatınızda pek çok olay olacak. Bu pek kolay olmasa da Hayatınızda tamamen değişim yaratacak yeniliklere hazır olun.

İKİZLER BURCU: 2021’de hayatlarının ufkunu genişletmek, toplumda net bir konum ve belirli bir yer edinmek, değerlerinizi ve görüşlerinizi ortaya koymak zorunda kalacaksınız.

YENGEÇ BURCU: 2021'de bazı sorunlarla uğraşmanız, başkalarının enerjisi, kaynakları veya parasıyla çalışmanız veya her şeyi mücadele ve çabayla yapmanız gerekebilir.

ASLAN BURCU: 2021'de kişisel yaşamlarınıza, ilişkilerinize ve çevrelerindeki dünyayla etkileşimlerinize çok fazla dikkat etmek zorunda kalabilirsiniz.

BAŞAK BURCU: 2021’de sıkı bir çalışma ve yaşam tarzlarınızı daha iyi hale getirme fırsatı sizi bekliyor. Bir yandan, işte çaba göstermeniz ve hayattaki sorumluluklarınızın çoğunu yerine getirmeniz gerekecek.

TERAZİ BURCU: 2021'de hem kendinizi gerçekleştirme fırsatı hem de buna doğru itilebilecek durumlar çok fazla gündeminizde olabilir.

AKREP BURCU: 2021’de ev, aile, emlak, size özgü değerler ve ilkeleriniz alanında pek çok olayla karşılaşacaksınız.

YAY BURCU: 2021’de zihinsel çalışma, iletişim, sosyal aktivite veya öğrenme ile dolu bir yıl geçireceksiniz.

OĞLAK BURCU: 2021’de enerjiniz, kaynaklarınız ve finans ile ilgili birçok durumu beraberinde getirecek. Hayatın maddi bileşenine bir yıl ayırmanız gerekiyor, ancak bu size mali açıdan iyi şanslar da verecektir.

KOVA BURCU: 2021'de kadersel olaylar yaşayacaklar, çünkü Satürn ve Jüpiter'in bu burçta yer alması değişim noktasında olduklarını işaret ediyor.

BALIK BURCU: Balık için 2021’de önemli bir yaşam döngüsünün bitişi gerçekleşebilir. Bu yıl iç dünyanız üzerinde çok çalışmanız, ruhunuza ve ruhsal gelişiminize daha fazla zaman ayırmanız gerekiyor.