2021'DE MERKÜR'ÜN GERİLEME HAREKELERİ.

2021'de Merkür'ün geriye dönük hareketi aşağıdaki dönemlerde gerçekleşecek

30 Ocak - 21 Şubat,

30 Mayıs - 23 Haziran,

27 Eylül - 18 Ekim. 

Bu dönemlerde Merkür Kova, İkizler ve Terazi'den geçecektir. Bu zaman dilimlerinde önemli kararlar alınmamalıdır. İş açısından bakıldığında, sorunlar diplomatik olarak çözülemez ve piyasalardaki durum istikrarsızlaşmaya meyillidir, bu yüzden olumsuz zamanın geçmesini beklemek daha iyidir. Ancak bu dönem, planlamalar yapmak ve yeniden düşünmek için iyidir. Ayrıca, döngünün özelliği göz önüne alındığında, Merkür retrograd bilgi alış verişlerinde bizleri uyarabilir. Şu anda, yalnızca tek bir kaynaktan alınan bilgilere kesin olarak güvenmemelisiniz. Resmi belgeler hatalar içerebilir ve sözleşme imzalama söz konusu olduğunda, kasıtlı bir aldatma girişimi de gerçekleşebilir.

 

2021'DE VENÜS'ÜN GERİLEMESİ

Venüs  19 Aralık 2021–29 Ocak 2022 kadar geriye doğru hareket edecek, Bu dönem her türlü parasal işler ve her türlü ilişkiler revize edilebilir. Eski ortaklıklara dönüş veya mevcut olanların nihai kopuşu mümkün olabilir.

 

2021'DE JÜPİTER’İN GERİLEMESİ

Jüpiter,20 Haziran -18 Ekim’e kadar geriye doğru hareket edecek. Jüpiter geri giderken , yeni faaliyetlere başlamamalı, bunun yerine önceden başlatılan projeleri tamamlamalıdır. 

2021'DE SATÜRN’ÜN GERİLEMESİ

Satürn, 23 Mayıs–11 Ekim'e kadar geriye doğru hareket edecek. Bu dönem sosyal hayatınızı daha çok etkileyecektir. Bu süre zarfında uzun vadeli sözleşmeler imzalamamalı, işyeri açmamalı, gayrimenkul satın almamalısınız. Ayrıca taşınmanız veya evlenmeniz de sakıncalıdır. 

VE JENERASYON GEZEGENLERİN GERİLEMELERİ

Uranüs, 20 Ağustos- 19 Ocak 2022 tarihine kadar geriye doğru hareket edecek. Sürprizlerin, ani kararların ve içgörürün gezegeni Uranüs bu dönem . geçmişte derin kökler alan ve bilinçaltında kalan eski, gerçekleşmemiş fikirlerinizi aniden hatırlatacaktır. Belki de şu anda eski şeylere yeni bir bakış ortaya çıkacaktır.

 Neptün, 25 Haziran–1 Aralık'a kadar geriye doğru hareket edecek. Bilinçaltı güçleri artıracak, olağanüstü ve duyu dışı yetenekleri artıracaktır. Bu dönem, Rx Neptün okült, ön yargılardan ve batıl inançlardan kurtarabilir ve daha ciddi iç gözlemi ve özeleştiriyi teşvik edecektir.

 Plüton  27 Nisan - 6 Ekim geri hareket edecek. Derin dönüşümler gezegeni, devlet sisteminin alanını ve her türlü örgütsel ilişkinin içyapısını etkileyecektir.

 

2021'DEKİ AY VE GÜNEŞ TUTULMALARI

2021'de iki Güneş ve iki Ay tutulmamız olacak. 

26 Mayıs 2021 Yay Burcunda Tam Ay Tutulması gerçekleşecek.  Bugün ve birkaç gün içinde hiç kimse önemli kararlar vermemeli ve bu günlerde önemli belgeleri imzalamamak daha iyidir. Bazı büyük olaylar zaten planlanmışsa ve planlar değişmemişse, tekrar kontrol ederek ve aceleci sonuçlar çıkarmadan harekete geçmelisiniz.

10 Haziran 2021 İkizler Burcunda Halkalı Güneş Tutulması gerçekleşecek. . Bu günde, önemli olaylar meydana gelebilir. Bunlar hem toplumsal hem de kişisel değişimler dönemidir. Bu dönem için ciddi sohbetler ve kişisel etkinlikler planlamak daha iyidir (örneğin, bir aşk ilanı, bir çocuk yapmak, yeni bir kitap üzerinde çalışmaya başlamak). Bu, 2021 yılının tamamında, akla değil duyguların ön plana çıkmasının garantili olduğu birkaç andan biridir. Duyuların iradesine tamamen teslim olabilirsiniz, Aynı zamanda aile sorunlarıyla başa çıkmak için mükemmel bir zaman özellikle uzun süredir devam eden çatışmalar. Güçlü iradeli bir karar gerekebilir. Ancak, herhangi bir fedakarlık yapmak hedefe değer olacaktır.

19 Kasım 2021 Boğa Burcunda Kısmi Ay Tutulması gerçekleşecek. Bu dönemde duygular ön plana çıkacaktır. Genel olarak, tüm yıl daha çok mantık argümanlarına eğilimlidir, Bu süre için herhangi bir olayı planlayabilirsiniz. Bununla birlikte, bu dönemde yeni tanıdıklar ve beklenmedik toplantılar özel bir dikkatle ele alınmalıdır. Birisi sizden bir şey saklıyor olabilir ve durumu hemen anlamak için harekete geçmek de iyidir.

4 Aralık 2021 Yay Burcunda Tam Güneş Tutulması gerçekleşecek. Bu ve önümüzdeki günlerde finansal işlemler özellikle başarılı olabilir. Ancak dikkatli ama aynı zamanda kendinizden emin bir şekilde hareket etmeniz gerekiyor. Şansınızı kaçırırsanız, eşit derecede başarı için beklemek uzun zaman alacaktır. Öte yandan, duygularınız için harekete geçebilirsiniz. Romantik zamanlar, yeni ilişkiler, beklenmedik tanıdıklar - tüm bunlar tüm bunlar ileriye taşınabilir.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım. Sevgiler.