2020 sonlarında Jüpiter-Satürn Kova burcunda çığır açan bir görünüm oluşturdular.200 yıllık döngüye bir başlangıç ​​(hava elementinin burçlarında Satürn ve Jüpiter'in birleşimlerinin 20 yıllık döngüsünden bahsediyoruz). Astrolojik olarak, bu gezegenlerin bağlantılarının bir elementten diğerine geçiş anına genellikle Büyük Mutasyon denir, Artık insanlığın yeni bir çağa girdiği anlamına geliyor.

 

Aynı zamanda 2021 yılında 14 Şubat -14 Haziran ve 24 Aralık tarihlerinde olmak üzere 3 kez Satürn ve Uranüs kare açıları karşımıza çıkacak. İstemediğimiz değişimler yaratacak.

Dünyanın tüm doğasını değiştirecek olan bu görünüm dünya ekonomisine yeni bir düzen getiriyor.

 

Satürn’ün 2023 yılına kadar Kovada kalacak olması çoğu insanın yaşamlarında paha bağımsız daha pratik kararlar almalarını sağlayacak.

Tüm bu koşullar değişim ihtiyacının bir göstergesidir.

 

Jüpiter’inde 2021 yılında Kova burcu geçişi değişimin önce içten başlayacağını gösteriyor. Çoğu insanın Giderek daha bağımsızlık, daha özgün ve yaratıcı olmak isteyecek olması zaman zaman başkaldırı ve isyanlara neden olabilir.

Plüton un Oğlak burcunda 2024 kadar biraz daha hükümetlerin sert kontrol girişimleri devam edecek olmasını gösteriyor. Sonuçta 2024 de Plüton Kova geçişi ile Yetkililerin gücünün zayıflaması söz konusu olacağı gibi daha adil daha demokratik, daha yasal daha eşit koşulları da beraberinde getirebilir.

 

 

Sonuç olarak 2021 yılın Bilimde önemli ilerlemeler, yeni teknolojilerin ortaya çıkması, sanal sistemler de gerçeklik yaratma ve yaratıcılık gereken işlerde çok hızlı ilerlemeler sağlanacak

Doğal afetler, kasırgalar ve depremlere hazırlıklı olmakta fayda var.

Covit 19 gelince yılın ilk yarısından sonra kontrol altına alınabilecek koşullar oluşabilir sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım. Sevgiler.