30 Aralık 2020 Çarşamba günü saat 06.29 da 8 derece Yengeç burcundaki Ay ve Oğlak burcundaki Güneş karşıtlığında Dolunay meydana gelecek.

 

Dolunay, Yeniayda başlattığımız, girişimlerin ve çalışmalarımızın sonuçlarının görüneceği gerçeğine bizleri hazırladığı dönemlerdir.

 

Yengeç-Oğlak aksındaki Dolunay yılın son Dolunayı, Yengeç Anneyi, evimizi, ailemizi, ,köklerimizi, geleneklerimizi, milli konuları, bizi besleyen ve güvende tutan her şeyi temsil ederken, Oğlak babayı, kişiliğimizin disiplin edici yanını toplumu, neye yöneldiğimizi, kariyerimizi, statümüzü ve itibarımızı temsil eder.

Dolunay horoskopunda Yay burcu yükseliyor. Ay, Güneş ve Şiron arasında (T) karesi, hem kişisel, hem de toplumsal olarak huzursuz ve güvensizlik yaşayacağımız bir on beş günlük süreci gösteriyor. Dolayısıyla agresif davranışlara itilebiliriz. Ay ve Güneşin Uranüs’ten alacağı olumlu görünüm ile olaylara biraz daha farklı bakmamıza teşvik edebilir. Rutin değişiklikler, yeni gelişmeler, birden bire oluşan olaylar hedeflerimizin ilerlemesine de yol açabilir.

İki hafta boyunca   bilim, yüksek teknoloji, sosyal konular, astroloji veya metafizik gibi konularda canlı tartışmalarla enerji elde edebiliriz.Ayrıca bir grup projesi üzerinde çalışmak için de harika bir zamandır.

 

Dolunay diğer burçlarla bilirlikte Yengeç, Oğlak, Koç ve Terazi burçlarını daha fazla etkileyebilir.

 

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ; (21 Mart–20 Nisan) ) Sevgili Koçlar, eviniz, aileniz ve sevdiklerinizle sevgi bağlarınız güçleniyor. Yaklaşan yeni yıl için eğlenceli özel bir gece hazırlayabilirsiniz. Birlikteliğiniz sırasında geçmişe dair problemlerinizi çözümleyebilir, duygusal ve nostaljik anlar yaşayabilirsiniz. Ev değişikliği, alım-satımı, evlilik, emeklilik veya aileye yeni birinin katılması söz konusu olabilir.

 

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA; (21 Nisan–20 Mayıs) Sevgili Boğalar, kardeşleriniz, yakın çevreniz ile birlikteliklerinizin artacağı bir döneme giriyorsunuz. Onlarla özlediğiniz çocukluk günlerinizi yeniden yaşayacağınız ortak paylaşımlarınız artabilir. İş bağlantılarınız ve evrak işlerinizi sonuçlandırmak için seyahatlere çıkabilirsiniz. Ekonomik açıdan rahatlayacağınız koşullar söz konusu olabilir.

 

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER; (21 Mayıs–21 Haziran) Sevgili İkizler, Mali durumunuzla ilgili beklentide olduğunuz konular netlik kazanıyor. Paranızla ve yatırımlarınızla ilgili önemli kararlar alabilir, iyi bir planlamayla kazançlar elde edebilirsiniz. Masraflarınızda artış söz konusu olabilir Yeni yılı partnerinizle yada sevdiklerinizle bir arada geçirmek için yolculuğa çıkabilirsiniz.

 

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ; (22 Haziran–22 Temmuz) Sevgili Yengeçler, Dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. Hassas olacağınız bir dönem sağlığınızı da ihmal etmeyin. Yılın son dolunayında ailenizle ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Beraberliğinizi artırabilir, onlarla geçmiş zaman özlemlerinizi yâd edebilirsiniz. Yeni yıla yeni bir imaj değişimiyle hazırlanarak sevdiklerinizi şaşırtabilirsiniz.

 

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN; (23 Temmuz–22 Ağustos)  Sevgili Aslanlar, geçmişten gelen duygusal sorunlarınızı Dolunay enerjisi ile halledebilirsiniz. Gizli sırlar, gizli düşmanlar açığa çıkabilir. Bedeninizi ve ruhunuzu yoran alışkanlıklarınızdan arına bilirsiniz. Maneviyata yönelmek, Yaratıcı yönünüzü açığa çıkaran uğraşlara ağırlık vererek enerjinizi yükseltebilirsiniz.

 

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK; (23 Ağustos–22 Eylül) Sevgili Başaklar, sosyal ve arkadaş ortamlarında samimi ilişkiler ve yardımlaşmalarınızın artacağı bir dönem.

Geleceğiniz, mesleğinizle ilgili arzularınız ve beklentilerinizin ani değişikliğe uğrayacağı koşullar oluşabilir. Sevdikleriniz için geleneksel olmayan bir plan hazırlayabilir yeni yıla hep birlikte keyifli ve eğlenceli girebilirsiniz.

 

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ; ( 23Eylül–23 Ekim) Sevgili Teraziler, işiniz, kariyeriniz, sosyal ve özel ilişkilerinizi güçlendirmek için değerlendirebileceğiniz bir dönem. Çalışma hayatınızda emeğinizin karşılığını alabileceğiniz yeni koşullar oluşabilir. Kendinizi geliştirebileceğiniz fırsatlar elde edebilirsiniz. Aile bireylerinizin istek ve beklentilerine yönelik ekstra sorumluluklar alabilirsiniz.

 

AKREP VE YÜKSELEN AKREP; (23Ekim–21 Kasım) Sevgili Akrepler,  beklemediğiniz bir anda düşünceleriniz, projelerinize dair yeni bir sözleşme ve anlaşmalar yapacağınız koşullar oluşabilir. Yurt dışı seyahatleri yada uzak yoldan gelen misafirler, haberlerle gündeminiz hareketlenebilir. Eğitim, medya, ticaret ve hukuk alanındaki işlerinizde hızlı bir şekilde sonuçlanabilir.

 

YAY VE YÜKSELEN YAY; ( 22 Kasım–21 Aralık) Sevgili Yaylar, Hem enerjinizin ve hem de kaynaklarınızın kontrolünü kolay sağlayabileceğiniz bir dönemdesiniz. Ortak gelirler, finansal konularda beklediğiniz netleşme gerçekleşebilir. araştırma ve motivasyon sağlayarak iş girişimlerinizde başarı elde edebilirsiniz. Yeni yıl için sevdiklerinizle baş başa kalacağınız bazı planlar yapabilirsiniz.

 

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK; ( 22 Aralık–19 Ocak) Sevgili Oğlaklar, yakın ilişkiler ve işbirlikleri alanında çok önemli fırsatlar doğabilir. Hedeflerinize yönelik yeni adımlar atabilirsiniz. Eşiniz, partneriniz yada sevdiklerinizle keyif aldığınız ortak paylaşımlarınıza daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Kariyerinizi ilerletmenize yardımı dokunacak farklı insanlarla tanışma fırsatı bulabilirsiniz.

 

KOVA VE YÜKSELEN KOVA; (20 Ocak–18 Şubat) Sevgili Kovalar, iş, çalışma düzeniniz ve günlük yaşamınızla ilgili konularda daha özverili ve yaratıcı olabileceğiniz bir dönem. Kolektif çalışmalar içinde önemli görevler ve destekler alabilirsiniz. Bu arada ailenize onların özel olduğunu hissettirecek ve unutamayacakları yeni yıl gecesi için plan hazırlayabilirsiniz.

 

BALIK VE YÜKSELEN BALIK; (19 Şubat–20 Mart) Sevgili Balıklar, aşk, çocuklar ve yaratıcı konularda heyecanlandırıcı ve harekete geçirici koşullar ortaya çıkabilir. Kendinizi karşı cinse daha fazla yansıtabilir, romantik birlikteliğinizi geliştirebileceğiniz adımlar atabilirsiniz. Çocuklarınızı mutlu ve memnun etmek için onları çıkaracağınız alış verişte bütçenize bağlı kalmakta zorlanabilirsiniz.