21 Aralık tarihi itibari ile Ay gününden merhaba. Haftanın ilk iş günü Ay Balık burcunun evinde ilerliyor. Ay saat 13.25 den sonra günün tamamında boşlukta olacak. Dolayısıyla günün ilk yarısı önemli işlerimiz ve görüşmelerimizi ilerletmek adına daha elverişli olabilir.

 

Bugün 2020 yılının en önemli günü gerçekleşiyor.21 Aralık Kış gündönümü, Güneş Oğlak burcuna geçiyor ve kış mevsimini başlatıyor. Bugün en uzun gece, en kısa gündür ve enerji yenileme zamanıdır.

Ve Satürn ve Jüpiter Kova burcunda ve 20 yıl aradan sonra tekrar bir araya geliyorlar. Bu iki dev bağlantının 20 yıllık döngüsü çok önemli kabul edilir. Satürn ve Jüpiter Bu andan itibaren resmen Kova çağını başlatıyorlar.

Kova burcu, özgürlük, reformlar, bilim, teknoloji, bilgi ve kolektif bilgi ile ilişkilidir. Toplumun gelişiminin ana motoru olarak bilinen maddi değerlerin ve dünya kapitilizasyonun dünyevi döneminin artık sona erdiği ve tamamen farklı bir çağı başlatıyorlar. Artık hayatımız, hayal edilmesi çok zor ama tamamen farklı olağandışı kurallara göre gelişeceği anlamına geliyor.

Çeşitli özgürlükler ve bireysel haklar elbette çok önemli hale gelecek ancak daha da önemlisi önümüzdeki 20 yıl içinde büyük sıçramalara neden olacak geniş teknolojik ilerlemeler gerçekleşecektir. Şu anda bize aşina olan maddi öngörülebilir ve istikrarlı sistemler yerine hayatımızın her alanında sanal sistemler ve dünyalar yaratılacaktır sevgili dostlar.

Önümüzdeki yıllılarda hem ülkemiz hem de dünyada ciddi değişiklikler bekleyebiliriz.

Bu gezegenler her birimizin horoskoplarında bulunduğu ev konularında bizleri yeni bir gelişme turuna davet ediyor.

Kova, İkizler ve Terazilere fırsat kapıları açılırken, Boğa, Aslan ve Akreplerde zorlanmalar yaşayabilirler.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım

Sevgiler.