18 Aralık tarihi itibari ile Venüs gününden merhaba. Haftanın son iş günü Ay Kova burcunun evinde ilerliyor. Özgür ve marjinal kavramlar ön plana çıkıyor. Vizyon ve hayal gücümüz kişisel değil kolektif çalışacağı bir gün Zira Ay bugün açısız lerliyor. Herkesten farklı olup farklı olana ilgimiz artabilir. Durgunluk olarak algıladığımız durumlara isyan etmek, bu durumlardan özgürleşmek çabası ile sıra dışı çıkışlarımız dikkat çekebilir.

Bağdaşlığımız olmayan insanlarla, arkadaşlarımız ve dostlarımızla ortak bir planı gerçekleştirmek, organize olmak ve birkaç işi bir arda yürütmek adına elverişli olacak.

 

Dün Kova burcuna giriş yapan Satürn’den sonra yarın Jüpiter de Kova burcuna geçiş yapacak. Ve bu iki dev gezegenin 21 Aralık güneşin Oğlak burcuna girdiği bu gün birleşmeleri söz konusu olacak.21 Aralık kış gündönümü en uzun gece, en uzun gündür ve Enerji yenileme zamanı olduğundan da ayrı bir önemi vardır. Dolayısıyla bu iki dev gezegen Jüpiter ve Satürn bu andan itibaren Kova çağını resmen başlatmış olacaklar.

 

Jüpiter genişleme ve şans gezegeni olduğundan ve Kova, yenilikçi fikirlerin ve düşüncelerin bir işareti olduğundan, bu geçiş, hayatınızı daha iyi hale getirmek için kimilerimiz için çok elverişli olabilir.

Jüpiter'in yenilikçi Kova burcuna geçişi, insanlar için büyük fırsatlar yaratabilir. Bu transit bizlere dünyaya farklı gözlerle bakmamız, kendimiz ve toplum için inanılmaz keşifler yapmamız için bir şans verebilir. Bu zamanda fikirlerimiz her zamankinden daha eşsiz ve görkemli olabilir. Geleceğimizi daha parlak ve daha tatmin edici hale getirmek için yeteneklerimizin ötesine geçmeye çalışabiliriz.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım

Sevgiler.