15 Aralık 2020 tarihi itibari ile Mars gününden merhaba. Yeniay fazında ilerleyen Ay saat 06.35 de Oğlak burcunun evine giriş yapıyor.  Yaklaşık iki gün boyunca planlı, projeli, disiplinli ve hızlı bir çalışma temposu içine girebiliriz. İrade gerektiren konulara daha fazla dikkatimizi verebiliriz.

 

Akşam saatlerinde Ay günün tek temel açısını Uranüs trinesi etkinleştiriyor. Kısa bir sürelide olsa hayatımıza değişim ve heyecan getirebilir. Sıradan olmayan haberler alabilir, plansız gelişmeler yaşayabiliriz.

 Bu zaman diliminde, eğer ki hangi bir şeyin olacağını hissedersek, sezgilerimize güvenip ve dürtülerimizin bizi yönlendirmesine izin vermeliyiz sevgili dostlar.

 

 

 Günün gezegen hareketinde Venüs-Satürn arasında atmışlık açı kalıbının etkinleşecek olmasıdır. Yavaş ama istikrarlı adımlarla uzlaşma ve ilerleme kaydedilen bir gönümdür. İş ve kariyer yaşamınızda daha önceden alamadığınız haklarınız için hareke geçerek üstlerinizle bir görüşme ayarlamanın tam vakti. Geciken, terfinizi, iş ile ilgili sorunlarınızı, promosyon, zam gibi isteklerinizi dile getirebilirsiniz.

Hisse senetleri, gayrimenkul, yatırım planlarınıza destek veren bir gönümdür.

Siyaset ve halkla ilişkiler alanlarında çalışmaları olanlar çok önemli bir dönemdesiniz. Karşınıza çıkabilecek fırsatları kaçırmamaya çalışın.

Sanat ve güzellik sektöründe emek verenler sizlerde bu dönem hem saygınlık kazanabilir hem de yaratıcılığınız artabilir ve maddi açıdan da rahatlayabilirsiniz.

Bu dönem yeni doğan aşk ilişkilerinde partnerler arasındaki yaş farkları söz konusu olacaktır.

 

Günün başka bir gezegen hareketinde Merkür-Mars trinesi etkinleşiyor. Zihinsel enerji ve yoğunlaşma artışı getiren bir enerjidir. Sağlam, mantıklı ve cesur fikirlerimizi hayata geçirebiliriz. İş aramak, anlaşma,  sözleşme yapmak, duygularımızı sevdiğimiz kişiye açmak adına değerlendirebiliriz. Harekete geçmemeli Dolunayı beklemeliyiz.

Ayrıca iş, siyaset ve hukuk alanlarında da önemli gelişmeler de yaşanabilir.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.