7 Aralık 2020 tarihi itibari ile Ay gününden merhaba. Haftanın ilk iş günü Ay Başak burcunun evinde ilerliyor. Sorumluluklarımızı arttıran enerjiler getiriyor. Gündelik yaşantımız, organizasyonlar ve çalışma ortamlarımızla ilgili düzenlemelerle daha fazla meşgul olabiliriz. Uğraşlarımız, üzerinde, çalıştığımız işlerimizde ayrıntıları kaçırmamak, mükemmeli yakalama isteğimizde ağır basabilir.

Sağlığımızla meşgul olmak hijyen ve diyet konularında araştırmalar yapmak ve yeni uygulamalardan faydalanmak isteyebiliriz. Ayrıca sağlığımızı olumsuz yönde etkileyen, korkularımız, komplekslerimiz, bizi kısıtlayan prensiplerimiz ve fobilerimizle yüzleşebilir, yeni alışkanlıklar edinebiliriz.

 

Günün ilk yarısı Ay-Uranüs trinesi etkili oluyor. İlginç ve heyecan verici değişiklikler gerçekleşebilir. İş ve girişimlerimize bizi motive edecek bu enerji ile hedeflerimize doğru hızlı bir ilerleme sağlayabiliriz. Sosyal ve romantik fırsatlar karşımıza çıkabilir. Teknolojik gelişmeleri yakın takibe alabilir, evimiz yada iş yerimizde kullanabileceğimiz farklı ve yeni bir ürün satın alabiliriz.

 

Ay-Merkür karesi ile günün ikinci yarısına başlıyoruz. İş yada ev ortamlarımızda olayların hızı artabilir. Rutinimizin dışına çıkıp farklı ortamlarda bulunmak, farklı olmak ve zorlayıcı işlerle uğraşmak zorunda kalabiliriz.

İletişim ve ulaşımda sıkıntılı durumlarla karşılaşabiliriz. Uğraş vermemiz gereken işlerimizde gecikmeler ve kısıtlamalar canımızı sıkabilir. Sohbet ortamlarında, önemli konuşmalarda yanlış anlamak yada anlaşılmak gibi uyumsuzluklara maruz kalabiliriz. Bu zaman içinde kaygı uyandırıcı haberler almamızda mümkün. Dolayısıyla, olayları büyütmemek, esnek olmak ve kelimeleri özenli seçerek konuşmak önemli olacak

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım

Sevgiler.