4 Aralık 2020 tarihi itibari ile Venüs gününden merhaba. Haftanın son iş günü Yengeç burcunda ilerleyen Ay ile güne duygusal ve hassas başlıyoruz. Yavaş, emin adımlar ve iyimser tavrımızı günün ilkyarısı daha fazla kullanabiliriz.

 

Günün ilk yarısı Ay-oğlak burcunda kümelenen Plüton, Jüpiter ve Satürn ile karşıtlık açılarını etkinleştiriyor. Gerek iş gerek özel hayatımızda gerilimlere ve sorunlara neden olabilir. Sıra dışı ifşalar ve zorluklar ortaya çıkabilir veya şaşırtıcı haberler bir duruma ilişkin algımızı tamamen değiştirebilir. Kısacası her zamanki rutinin ve her şeyin planlandığı gibi gitmesini beklemek yanlış olur. Dolayısıyla bulunduğumuz ortamdaki atmosferi iyileştirmek, dengelemek ve işleri daha kolay hale getirmek için fazladan yol kat etmemiz gerekebilir sevgili dostlar.

 

 Ay saat 13.29–15.53 arası boşlukta ilerliyor bu saatler arası rutin akışında ilerlemeye çalışmalıyız sevgili dostlar. Sonrasında Ay, Aslan burcunun evine giriş yapıyor.

Önümüzdeki iki buçuk günlük zaman içinde öz güvenimiz ve egomuz yükseliyor.

Liderlik, yönetme ve organizasyon becerilerimizi göstermek ve kendimizi ortaya koyma eğilimde olacağız. Ayrıca bu zaman içinde sanatsal organizasyonlara katılmak, eğlenebileceğimiz mekanlara gitmek, varsa çocuklarımızla yada partnerimiz ile vakit geçirmek ve yaratıcılık isteyen konulara daha fazla enerji ve zaman harcamak isteyebiliriz.

 

Günün son saatlerinde Ay-Merkür trinesi etkili oluyor. Gece saatlerine denk gelen bu etkileşim ile sevdiklerimize karşı daha duyarlı daha empatik olacağımız güzel zamanlar geçirebiliriz sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım

Sevgiler.