30 Kasım 2020 Pazartesi günü Saat 12.30 da İkizler burcundaki 8 derecedeki Ay ve Yay burcundaki Güneş karşıtlığından Dolunay ve Parçalı Ay tutulması meydana gelecek.

 

Ülkemizden izlenemiyecek olan tutulma  Avrupa’nın kuzey batısı, Kuzey ve Güney Amerika, Avustralya, Asya, Atlantik Okyanusu’nun kuzeyi ve Pasifik Okyanusu’ndan görülebilecek.

İkizler burcu, konuşma, arama ve bilginin burcundur. Merak ve girişken Merkür tarafından yönetir. Zodyak’ta 3.evi yönetir. Kardeşler, yakın çevremiz ve komşularımızı temsil eder.

 

İkizler burcunda gerçekleşen Tutulma, bilgi aktarma, düşüncelerimizi formüle etme, toplumda olma ve insanlarla ilişkilerimizi etkileyecektik.

 

İkizler burcu omuzlar ve kollardan sorumludur. Bu nedenle iki hafta boyunca bu bölgelere dikkat etmekte fayda var.

 

Tutulma horoskopunda Kova burcu yükseliyor. Ay, etkisi olumsuz olan Aldebaran Kraliyet yıldızı kavuşuyor. Bu durum bizleri gergin ve sorumsuz kılabilir dolayısıyla olaylar karşısında nasıl iletişim kurduğumuza, verdiğimiz sözleri tutup, tutmadığımıza ve başladığımız şeyleri tamamlayıp tamamlamadığımıza dikkat etmeliyiz.

 

Tutulma yöneticisi Merkür ise Oğlak burcundaki Jüpiter ve Satürn’e atmışlık görünüm sağlıyor. Ve iddialı ve inandığımız şey için bizleri savaşmaya hazır hale getiriyor. İş girişimleri, uzun vadeli planlarımız bu dönem netleşebilir. Faydasını göreceğimiz gelişmeler, seyahat ve destek alıp- vermek çok kolay olabilir.

 

İkizler burcu Ay Tutulması özellikle İkizler, Aslan, Kova, Yay burçlarını daha fazla etkileyecektir.

 

 

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ; (21 Mart–20 Nisan) ) Sevgili Koçlar, Tutulma,3.evinizde (ulaşım, iletişim, yakın akrabalar ve eğitim). Faaliyetlerinizde ve hareketliliğinizde bir artış olabilir. Hayatınızı farklı seviyelerde değiştirebilecek temaslara, müzakerelere ve toplantılara odaklanabilirsiniz.

 

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA; (21 Nisan–20 Mayıs) Sevgili Boğalar, Tutulma,2. evinizde (finans, para, gelir kaynakları, değerler, öz saygı). Sorunlarınıza herhangi bir cevap bulabilirsiniz. Yeni gelir kaynağı, herhangi bir borcun son ödemesi ve  mali durumunuzun netleştirilmesi gibi durumlar söz konusu olabilir.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER; (21 Mayıs–21 Haziran) Sevgili İkizler, Tutulma, 1.evinizde (bu biziz, iç ve dış görünüşümüz, kişiliğimiz, benlik saygımız, imajımız)

Yeni gerçekliğinizi yaratabilir, daha iyi bir geleceğin temelini atabilirsiniz. Herhangi bir şeyin tamamlanması ve görünüşünüzde değişiklikler yapabilirsiniz.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ; (22 Haziran–22 Temmuz) Sevgili Yengeçler,  Tutulma, 12. evinizde (tamamlama, sonuçlar, temizlik, hastaneler maneviyat ve engeller). Profesyonel, kişisel olarak hedeflerinizi ve arzularınızı netleştirebilirsiniz. Geçmişten gelen birinin dönüşü bir şeyin tamamlanmasını sağlayabilir.

 

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN; (23 Temmuz–22 Ağustos)  Sevgili Aslanlar, Tutulma, 11. evinizde (arkadaşlar, sosyal yaşam, bağlantılar, hayaller,  gelecek).

Çevrenizle, sevdiklerinizle ilgili her türlü durumu ileriye taşıyabilirsiniz. Sosyal medya, çevrimiçi iş reklâmcılığı geliştirmek, gelecek için planlar yapabilirsiniz

 

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK; (23 Ağustos–22 Eylül) Sevgili Başaklar, Tutulma,10. evinizde (iş, kariyer, itibar, hedef, statü).Herhangi bir projenin sonucunu ve yaşam durumunuzun değişimi söz konusu olabilir. Kişisel hedeflerinizi gerçekleştirebilir veya gurur duyacağınız gelişmeler gerçekleşebilir.

 

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ; ( 23Eylül–23 Ekim) Sevgili Teraziler, 9. evinizde (genişleyen ufuklar, eğitim, hayatın anlamı, yurt dışı, kültür). Hedeflerinizi anlamak, bir fikrinizi yeniden düşünmeye zorlayacak durumlar ortaya çıkacaktır. Hukuki konular ve eğitimle ilgili her şeyde daha net gelişmeler elde edebilirsiniz.

 

AKREP VE YÜKSELEN AKREP; (23Ekim–21 Kasım) Sevgili Akrepler, Tutulma, 8. evinizde (öngörülemeyen durumlar, planların hızlı değişimi, haberler ve başkalarının parası)Finans ile ilgili olası haberler ve hızlı kararlar vermenizi gerektiren beklenmedik durumlar oluşabilir. Vergi, sigorta ödemeleri gerçekleşebilir.

YAY VE YÜKSELEN YAY; ( 22 Kasım–21 Aralık) Sevgili Yaylar, Tutulma,7.evinizde ( aşk, evlilik, ilişkiler ve ortaklıklar, iş ilişkileri). Bu, önümüzdeki 2 hafta içinde ilişkilerinizin gelişimiyle ilgili çeşitli sorulara cevaplar bulacaksınız. Anlaşma veya sözleşme imzalayacağınız durumlar ve sosyal çevre değişimi gerçekleşebilir.

 

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK; ( 22 Aralık–19 Ocak) Sevgili Oğlaklar, Tutulma,6.evinizde (iş, sağlık, hizmet, rejim, rutin, iş gezisi). Bir sürecin tamamlanması ve yenisinin başlaması söz konusu olabilir. İşinizle ilgili bir projeyi tamamlayabilir, yeni bilgiler edinebilirsiniz. Yaşam tarzında değişiklikler yapabilirsiniz.

 

KOVA VE YÜKSELEN KOVA; (20 Ocak–18 Şubat) Sevgili Kovalar, Tutulma, 5. evinizde(çocuklar, aşk, yaratıcılık, işiniz ve eğlenceniz). Yaratıcı ilham ve yeni fikirlerinizi işinize göre geliştirebilirsiniz. Keyifli toplantılar, romantizm ve buluşmalar gerçekleşebilir. Herhangi bir durumda karar vermeniz gerekebilir.

 

BALIK VE YÜKSELEN BALIK; (19 Şubat–20 Mart) Sevgili Balıklar, Tutulma 4. evinizde(aile, akrabalar, vatan, ev, emlak, duygusal istikrar, rahatlık).  İkamet değişikliği, taşınma. Kiralama ve onarım sorunlarınızı tamamlayabilirsiniz. Daha fazla güven ve istikrar sağlayabileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz.