26 Kasım 2020 tarihi itibari ile Jüpiter gününden merhaba. Ay Koç burcunun evinde ilerliyor. Güne cesur, girişken ve kontrol edilemeyen enerjilerin etkisiyle başlayacağız. İlgi alanlarımızı geliştirmek isteyebiliriz. Yeni bir şeyler öğrenme isteğimiz hedefler yaratmamıza ön ayak olabilir. Aşırı hızlı ve hareketli ruh halimizi kontrol altına almaya gayret etmeliyiz. Zira ani öfkelenme ve itibarımıza dair olaylar sıkıntılı sonuçlar doğurabilir.

Biz en iyisi küçük şeyleri büyütmeyerek, yanlış ve hatalara iyi yönden bakarak koç enerjini olumlu yönde çalıştırabiliriz.

 

Günün ikinci yarısı Ay- Plüton karesi etkili oluyor. Bu zaman diliminde, tartışma, eleştiri, öfke, kindar eylemler ve kontrolsüz çıkışlara açık etkiler altıda olacağız. İç huzur ve güvenliğimizin önündeki engellerin farkına varmak ve gerilim çıkartabilecek konulardan uzak durmak önemli olacaktır. Biz en iyisi duygularımızı, ilişkilerimizi olumlu bir şekilde geliştirmeye çalışmalıyız.

 

Akşam saatlerinde Ay-Jüpiter ile olumsuz görünümüne devam ediyor.  Duygusal tepki ve dürtüler daha fazla güçleniyor. Aşırıya kaçan iyimserlik hissi sevdiklerinizi kendinizden daha fazla düşünmenize neden olacak. Etrafınızdaki kişileri korumak ve onları rahat ettirmek arzusu duyacaksınız. Aynı zamanda gerçek duygularınızı ifade etmek konusunda isteksiz olduğunuz için size yakın olanlarla yanlış anlamalara da yol açabilirsiniz.

Günün gezegen hareketinde ise Güneş-Şiron tirnesi girişimci ruhu artıran enerjiler veriyor. Yaratıcı yeteneklerimizi ve girişimlerimizi gösterebileceğimiz fırsatlar oluşabilir. İş veya özel konularda otorite figürleriyle işbirlikleri yapabiliriz sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım

Sevgiler.