25 Kasım 2020 tarihi itibari ile Merkür gününden merhaba. Ay günü Koç burcunun evinde geçiriyor. Güne bağımsız ve kendine güvenen bir ruh hali içinde olacağımız enerjiler veriyor. Yenilikler, değişiklikler yapmak isteyebiliriz. Ve bazı riskleri göze alabilir isteklerimizi elde etme fırsatı yakalayabiliriz.

Gün genelinde Ay sadece şiron ile bağlantı içine giriyor ve başka açı oluşturmuyor. Dolayısıyla Koç doğası ile hem iş hem de kişisel zorlukları alt edebiliriz.

 

Sabırsızlık eğilimi göstereceğimizden rutin konulardan çabuk sıkılabiliriz. Herhangi bir şeye hemen tepki vermek ve risk almak eğilimde olabiliriz ve hepimiz hiç yapmadığımız şeyleri yaparak ilginç davranışlar sergileyebiliriz. Dolayısıyla dürtüsel hareket etmemeye çalışmalıyız.

 

Yine Ay Koç burcu geçişlerinde kafamızın içinde rahatsız edici duygulara takılabiliriz. Bu yüzden baş ağrısı, göz yorgunluğu veya sinüs zorluğu gibi sağlığımızın etkilenmesi söz konusu olabilir.

Ayrıca trafikte, araç sürüş esnasında ve keskin nesneleri kullanırken çok dikkat etmek gerekir.

Koç burcu geçişleri hareket ve hareketi gerektirdiğinden, aşrı enerjimizi dışarıya atma ihtiyacı duyabiliriz. Koşu, yürüyüş, dans ve spor salonunda egzersiz yaparak fiziksel enerjimizi dengeleyebiliriz.

 

Sabah saatlerinde Ay-Şiron ile aynı noktada kavuşuyor. Zayıf olduğumuz, yetersiz kaldığımız yönlerimize çözümler bulabilmek adına değerlendirebileceğimiz bir geçiştir. Sevdiklerimizin duygusal sorunlarını, acılarını iyileştirmek ve yaralarını sarabileceğimiz paylaşımlar içinde olabiliriz. Böylelikle duygusal, fiziksel ve ruhsal yönden hem sevdiklerimiz hem de kendimiz rahatlama sağlayabiliriz sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım

Sevgiler.