24 Kasım 2020 tarihi itibari ile Mars gününden merhaba. Ay Balık burcunun evinde ilerliyor. Ay boşluğa girmeden öncesinde günün ilk yarsı Ay-Plüton, Jüpiter ve Satürn ile uyumlu bağlantılar kuruyor. Daha güçlü bir gelenek ve yenilik anlayışına sahip olacağımız bir geçiştir. Günlük hedeflerimize ulaşmak için kendimizi baskı altında tutma eğilimde olabiliriz. İş ve özel yaşantımızda saygılı bir şekilde hareket ettiğimiz takdirde yeteneklerimizi daha kolay ifade edebiliriz.

Sonrasında Ay saat 13.45 de boşluğa giriyor. Saat 18.05’e kadar sürecek boşluk etkisinde, yeni atılacak adımlar, girişimler ve kararlar almaktan uzak durmalıyız. Bu zaman içinde eksikliklerimizi daha fazla görme şansımız olacağından elimizdeki mevcut işlerimize odaklanmak, planlarımızı gözden geçirip ayrıntıları üzerinde düzenlemeler yapmak faydalı olacaktır.

 

Ay saat 18.06 de koç burcunun evine giriyor. Daha fazla eylem veya yeni bir şeyin heyecanını duymak isteyeceğimiz enerjiler getiriyor.

Yaklaşık iki buçuk gün boyunca işlerimizi, girişimlerimizi ve günlük planlarımızı hızlı ama daha uyumlu bir şekilde ilerletme çabası içine gireceğiz.

 

Günün diğer gezegen hareketinde Merkür-Neptün trinesi etkinleşiyor. Yaratıcılığınızı, hayal gücünüzü, duyarlılığınızı ve maneviyatınızı harekete geçiren bir etkidir Sevdikleriniz ile rahat ve kolay bağlantılar kurabilirsiniz. Onları dinlemek sorunlarına çözüm bulmak adına değerlendirilebilir.

Güçlenen sezgileriniz ve hayal gücünüzü müzik, şiir, dans gibi sanatsal çalışmalar üzerinde kullanabileceğiniz mükemmel bir zaman. Ayrıca bu geçiş ile pşisik yeteneklerinizi geliştirmenize de yardımcı olabilir sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.