17 Kasım 2020 tarihi itibari ile Mars gününden merhaba. Yay burcunda ilerleyen Ay Venüs atmışlığını etkinleştiriyor ve saat 10.55 de boşluğa giriyor ve akşam saatlerine kadar boşlukta ilerliyor.

Önemli işler, görüşmeler ve uzun vadeli girişimlerde bulunmak adına bugün elverişli değil, dolayısıyla yarım kalan işlerimize odaklanarak ve sakin kalarak, rahat bir akışla ilerleme sağlamalıyız.

 

Ay saat 19.35 de Oğlak burcunun evine giriş yapıyor. Yaklaşık iki buçuk gün boyunca Daha fazla sorumluluk sahibi, pratik ve verimli olmaya çalışacağız. Kalıcı olmasını istediğimiz bir şeyin temellerini oluşturmak adına girişimlerde bulunabilir, Ciddiyet isteyen konularda ise görüşmeler yapabiliriz.

 

Günün gezegen hareketinde Merkür-Uranüs karşıtlığı etkili oluyor. Kişisel ve toplumsal alanlarda huzursuzlukları da beraberinde getiriyor. Ön görülemez durumlar oluşabilir, günlük yaşam düzenimiz yada planlarımız bozulabilir.

Plan yapmak, iş anlaşmalarını müzakere etmek veya sabır ve öz disiplin gerektiren herhangi bir zihinsel göreve katılmak için uygun bir zaman değildir. Dolayısıyla akışla ilerleme sağlamak daha akıllıca olacaktır.

Her türlü İlişkilerde fikir ayrılıkları, kutuplaşmalar küfürlü konuşmalar yada hakaretler gergin durumlara yol açabilir. Meseleleri büyütmemeye ve esnek olmaya çalışmalı, sonradan pişman olacağımız tepkileri vermemeliyiz.

Toplumsal açıdan, basın, bilgisayar, internet sorunları ve sınırlamalarıyla karşılaşılabilir. Bu kısıtlamalara sosyal medya üzerinden tepkiler doğabilir.

Özellikle elektrik elektronik ve teknik işlerde çalışanlardansak birkaç gün her zamankinden daha fazla dikkatli olmalıyız sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım

Sevgiler.