12 Kasım 2020 tarihi itibari ile Jüpiter gününden merhaba. Ay günü Terazi burucunun evinde geçiriyor. Güne eşitlik ve uyum arayışında olacağımız enerjiler veriyor.  Gerek iş, gerekse özel ilişkilerde dengeli ve uyumlu diyaloglar geliştirebilir sorunları daha kolay çözebiliriz. Gün genelinde gezmek, dolaşmak, alışveriş yapmak ve eğlenmek gibi sosyal aktiviteleri ihmal etmeyeceğimiz bir gün geçirebiliriz.

 

Akşam saatlerinde Ay-Mars karşıtlığı etkili oluyor. Huzursuzluk, tartışma, kaza veya düşmanlık durumlarıyla karşılamamız mümkün olabilir. Aynı zamanda anlayışımızın da düşük olacağı ve kolay öfkeleneceğimiz bu zaman içinde gerilimli kişi ve ortamlardan uzak durmaya, iş ve kişisel hayatımızı etkileyecek önemli kararlar almamaya çalışmalıyız.

Özellikle de trafikte, elektrik, elektronik cihaz ve makine kullanımlarında aceleci ve dürtüsel davranmamaya özen göstermeliyiz sevgili dostlar.

 

Günün gezegen hareketinde Jüpiter ve Plüton üçüncü kavuşumlarını gerçekleştiriyor. Ve bu kavuşum ve 4 Nisan kavuşumlarının etkilerini netleştirecek olan son birlikteliktir. Oğlak burcundaki bu kavuşumlar sadece Nisan ve temmuz ayını değil 2020 yılını ilgilendiriyor.

Bu dönemler, algıların ve görüşlerin evrensel olarak kopmasına neden olabilir. Kendi etraflarımızda gerçekleşen olaylar bakış açımızı değiştirebilir.

Sosyal, politik finansal ve ekonomik alanda negatif eğilimlerin olduğu, borsalarda düşüşün devam edeceği yılın en istikrarsız dönemleridir.

Dolayısıyla yeni koşullara tüm sonuçlara uymayı öğrenmemiz gereken zamandır. Şimdi esnekliğe, değişiklikleri kabul etmeye ihtiyacımız var.  Gereksiz masrafları azaltmaya, Gelecek ve gelişim için planlanmış projelere başlamak için değerlendirebiliriz sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım

Sevgiler.