11 Kasım 2020 tarihi itibari ile Merkür gününden merhaba. Başak burcunun evinde ilerleyen Ay ile güne başlıyoruz. Günün ilk yarısı iş ve özel konuları alternatif çözümler üreterek ilerleme kaydetmemiz kolay olabilir. Zira Ay günün ikinci yarısı boşluğa giriyor.

 

Ay günün ilk yarısı, Jüpiter, Plüton ve Satürn ile uyumlu açılarını etkinleştiriyor. Hayatımızda olumlu olanı vurgulayan bu etkinin altında işbirliklerine kolayca girebiliriz. İş, kariyer, finans, muhasebe ve resmi kurumlarla ilgili işlerimizi ilerletmek ve önemli kimselerle görüşmeler yapmak adına bu geçişten faydalanabiliriz.

 

Ay saat 13.59 da boşluğa giriyor. Yeni girişimlerde bulunmak yerine, fiziksel ve ruhsal enerjimizi normal akışa bırakarak ilerleme sağlamaya çalışacağımız bu zaman içinde  Yarım kalan işlerimizi toparlayabilir, ayrıntılar üzerinde düzenlemeler yapabiliriz. iş dışında zamanımız varsa sevdiklerimizle zaman geçirebilir veya yaratıcı uğraşlara enerji harcayabiliriz sevgili dostlar.

 

Ay saat 19.10 da Terazi burcunun evine giriş yapacak. Yaklaşık iki gün boyunca, adil ve tarafsız olacağımız enerjiler getirecek. Çalışmalarımızı denge kuran fikirler eşliğinde ilerletmeye çalışacağız.

İş toplantılarımızı ve bağlantılarımızı adil bir şekilde yürütebiliriz.

Sosyal ruh halinde olacağız. Başkalarının bakış açsını görmek kendimizi geliştirmek isteyebiliriz. İlişkilerde fikirlerimizi birebir tartışabilir, yüzleşebilir kurmak istediğimiz dengeyi sağlayabiliriz. Arkadaşlarımız yada aile üyelerimiz arasında arabuluculuk girişimlerinde bulunabiliriz.

Dekorasyon işlerimiz, sanatsal ve estetik temalı konular da bu zaman boyunca ilgi alanımızı meşgul edebilir.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım

Sevgiler.