16 Ekim 2020 tarihi itibari ile saat 22.31 de Ay, Terazi burcunda Güneş ile 23 derecede kavuşacak ve Yeniay doğacak.

 

Yeni ay her zaman eskinin tamamlanması ve yeni bir şeyin başlangıcıdır; yeni fikirlerin, projelerin, iyi alışkanlıkların, yeni hedeflerin ve arzuların doğuşudur.

Terazi Burcu, ilişkilerin, ortaklıkların, sanatın, güzelliklerin, adaletin ve dengenin bir işaretidir. Bu, başkalarına göre ortak bir zemini bulmak, farklı yönlerden ve bakış açısından yetenekli ve özenli olmaktır. Hava işaretli Terazinin inisiyatif enerjisi sosyal etkileşimler ve eşitlik yenileme ile ilişkilidir.

Yeniay horoskopunda Yengeç burcu yükseliyor. Ay ve Güneş etkileri çok olumlu olan Spica Sabit yıldızı ile kavuşurken, Oğlak burcu dizilimindeki Jüpiter, Plüton ve Satürn ile stresli bağlantılar kuruyor.

 

Yaşantılarımızda daha derin, daha gömülü olan ve çözülmemiş durumlarla karşılaşmamız mümkün olabileceği gibi dış etkenler de  hayatımızın sorumluluğunu üstlenme ihtiyacımızı arttırabilir.

Dolayısıyla, uzun vadeli planlama, işbirliklerinin dikkate alınması profesyonel ve maddi sorunları çözmeye yönelik yaratıcı yaklaşımlar için çaba göstermemiz gerekebilir.

 

Yeniay yöneticisi Venüs- Neptün karşında olurken Jüpiter ise her iki gezegenden olumlu bakış açısı alıyor. Eskiyi güçlendirmek ve gelecek vaat eden plan ve projeler hazırlığı içine girebiliriz. Ancak yinede bu dönem finans, ilişkiler ve görünüm konularında ciddi adımlar atmaktan kaçınmak daha iyidir.

 

Yeniay, sağlık açısından, ruhsal ve bedensel hassasiyetlere dikkat çekiyor. Baş, beyin, bel, böbrekler ve cinsel bölgelerle ilişkili sorunlarda artış gözlenebilir dolayısıyla sağlığınıza daha fazla özen göstermelisiniz

 

Yeniay diğer burçlarla birlikte Terazi, Koç, Yengeç ve Oğlak burçlarını daha fazla etkileyebilir.

 

 

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ; (21 Mart–20 Nisan) ) Sevgili Koçlar, karşıt burcunuzda gerçekleşen Yeniay ile evlilik, ortaklık ve ilişkiler ön plana çıkıyor. Kendinizi daha arzulu, keyif ve uyumlu hissedeceksiniz. İlişkilerde mevcut sorunları karşılıklı saygı ve nezaket ile halledebilirsiniz. Bazılarınız ise yeni bir ilişkiye başlamak, ortaklık kurmak ve ebeveyn olma yolunda dönüm noktasına ulaşabilirler.

 

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA; (21 Nisan–20 Mayıs) Sevgili Boğalar, İş, çalışma ve günlük yaşamınızı yeniden şekillendirebilirsiniz. Yapacağınız bu düzenlemeler beklediğinizden çok daha enerjinizi ve motivasyonunuzu artırabilir. İş arkadaşlarınız yada yardımcılarınızla sizi mutsuz kılan bazı takım anlaşmazlıkları ortadan kaldırabilirsiniz. Yeni sağlık uygulamalarına başlayabilirsiniz.

 

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER; (21 Mayıs–21 Haziran) Sevgili İkizler, istek, beklenti ve arzularınızı gerçekleştirebilirsiniz. Gelişim gösterebileceğiniz yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Şaşırtıcı romantik ilişkiler, ani hamilelikler ve kendinize güvenerek yapacağınız her eylem açığa çıkabilir. Çocuklarınızla istikrarlı derin ilişkiler geliştirmek adına onları kontrol etmek yerine özgür bırakmalısınız

 

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ; (22 Haziran–22 Temmuz) Sevgili Yengeçler, aileniz ve eviniz ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Bu dönem kendi yönünüzü veya hedeflerinizi değiştirmeye karar verebilirsiniz. Ev yenilemek, evlenmek, ebeveyn olmak, şehir değiştirmek, iş değiştirmek gibi yeni başlangıçlar söz konusu olabilir.

Özel yada iş konularında arabuluculuk rolü üstlenmelisiniz.

 

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN; (23 Temmuz–22 Ağustos) Sevgili Aslanlar, kardeşleriniz ve yakın çevreniz uyumlu birliktelikler geliştirebilirsiniz. İş görüşmesi, ticari anlaşma yada yeni bir projeye başlamak için kısa yolculuklara çıkabilirsiniz. Eğitim, halkla ilişkiler ve basın alanlarında meşguliyetiniz artabiliriz. Partneriniz ile yapacağınız konuşma bir düşüncenizi derinden etkileyebilir

 

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK; (23 Ağustos–22 Eylül) Sevgili Başaklar, finansal durumuz, sahip olduğunuz tüm değerlerinizde inişli-çıkışlı durumlar söz konusu olabilir. Gelirlerinizi artırmak için yeni finansal hedefler geliştirebilir, yeni iş girişimlerinde bulunabilirsiniz. Finansal açıdan test edildiğiniz bu dönemde zevk ve eğlence amaçlı masraflardan kaçınmalısınız.

 

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ; ( 23Eylül–23 Ekim) Sevgili Teraziler, Yeniay burcunuzda doğuyor. Dolayısıyla hayatınızda büyük değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Ancak gezegeniniz Venüs geri giderken hiçbir yeniliği desteklemeyeceğinden, hayatınızda tekrarlanan konuları müzakere ederek, bitirmeye çalışın. Daha önceden aldığınız bir teklifi değerlendirebilirsiniz.

 

AKREP VE YÜKSELEN AKREP; (23Ekim–21 Kasım) Sevgili Akrepler, daha sempatik ve anlayış geliştireceğiniz bir dönem. Eski yaralarınızı temizlemek, biriktirdiğiniz işleri tamamlamak ve hayatınızı yeniden planlamak için kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Hayatınızda sizden gizlenmiş bir takım gizli olaylar açığa çıkabilir, gizli sanatsal yeteneklerinizi açığa çıkarabiliriz.

 

YAY VE YÜKSELEN YAY; ( 22 Kasım–21 Aralık) Sevgili Yaylar, arkadaş gruplarınız ve dostlarınızla sanat, müzik ve eğlencenin tadını çıkarabileceğiniz bir dönem.

Gelecek plan ve hedefleriniz yolunda bilinçli adımlar atabilirsiniz. Kendi tanınmanızı sağlayacak bir projede görev alabilirsiniz. Yada duygusal bağınız olan bir kişiye her hangi bir konuda destek olabilirsiniz.

 

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK; ( 22 Aralık–19 Ocak) Sevgili Oğlaklar, İşiniz, kariyeriniz ve özel hayatınızda daha öz verili olmanız geren bir dönemdesiniz.

Maddi kazanç, statü, başarı için daha iddialı ve yoğun bir tempo içine girebilir, otorite figürlerinizden takdir ve destek görebilirsiniz. Finans veya kişisel ilişkilerin düzenlenmesi için yeni fikirler geliştirebilirsiniz.

 

KOVA VE YÜKSELEN KOVA; (20 Ocak–18 Şubat) Sevgili Kovalar, hayatınızı yönlendirmek için dini ve felsefi değişimler yaşayabilirsiniz. Gezip görmek, bilmek, öğrenmek ve bakış açısı geliştirmek için uzak yolculuklara çıkabilirsiniz. Eğitim, kurs seminer yada iş imkanı elde edebileceğiniz koşullar oluşabilir. Bu dönem duygusal sorunlarınızla uğraşmanız gerekebilir.

 

BALIK VE YÜKSELEN BALIK; (19 Şubat–20 Mart) Sevgili Balıklar, ortak kaynaklarınız ve finansal durumunuzla ilgili konularda temkinli hareket etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Para sorunları yüzünden eşiniz veya ortağınız ile anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Mali durumunuzda endişe yaratabilecek aşırı veya dürtüsel harcamalara karşı dikkatli olmalısınız.