15 Ekim 2020 tarihi itibari ile Jüpiter gününden merhaba. Yeniaya ilerleyen Ay saat 08.54de Terazi burcunun evine giriş yapıyor. Sosyal bir ruh halinde güne başlayacak olsak da yarın gerçekleşecek Yeniay öncesi melankolik duygular yaşamamızda mümkün olabilir. Gün boyu özel ilişkiler, işbirlikleri, güzellik, estetik gibi konular ilgi alanımızda olacak. Atılacak adımlarımızda yapılacak iş ve görüşmelerimizde uzlaşma sağlayabilir, kararlarımızda adaletli olmaya daha fazla özen gösterebiliriz.

 

Günün tek bağlantısını Ay-Şiron karşıtlığı ile geçekleştiriyor. Duygusal olarak hassasiyetimiz artabilir, incinme- incitmeye meyilli davranabiliriz. Bu geçiş, geçmişte yaptığımız hataların ve kendimizde gördüğümüz eksikliklerin, farkına varmamıza neden olabilir. Görüş açımızı değiştirmek, farklı çözüm yolları bulmak ve hatalarımızı kabul ederek, iyileştirme yönünde kararlar alabiliriz.

Ayrıca başkalarına tavsiyeler vermek ya da fikir danışmak açısından da bu enerjiden faydalanabiliriz.

 

Günün gezen hareketinde Güneş ve Plüton arasındaki kare açı etkinleşiyor.

İş ortamlarında güçlü insanlar veya otorite figürleri ile ego çatışmalarına yol açabilir. Bu enerjiyi hırs ve sıkı çalışma ile yoğunluğumuzu başarıya yönlendirebiliriz. Böylelikle, hedeflerimizin önündeki engelleri ortadan kaldırabiliriz.

 

Bazı bulunduğumuz ortamlarda ise biriyle kriz veya çatışma, aşırı yıkıcı davranışlara yol açabilecek yoğun bir deneyimler yaşayabileceğimiz koşullar da oluşabilir.Dolayısıyla çatışmamalara girmemeye çalışmalı,kalabalık ortamlardan uzak durmalıyız.

 Ayrıca bu yoğun enerji, korku, ölüm, kontrolü kaybetme, istismar, işkence veya zulüm gibi derinden gömülü psikolojik sorunları tetikleyecektir. Ayrıca yaşamın karalık tarafını temsil eden bağımlılıklar ve tacizlere karşıda dikkatli olmalısınız sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.