13 Ekim 2020 tarihi itibari ile Mars gününden merhaba. Ay saat 07.56 da Başak burcunun evine giriş yapıyor.

Başak burcuna girişiyle Aslan burcunun eğlenceli, keyifli enerjisinin yerine,  daha ciddi ve somut konulara dikkatimizi vereceğiz. Yaklaşık iki gün boyunca, çalışmak, üretmek ve konsantrasyon gerektiren önemli görevlerimizi tamamlamak isteğinde olabiliriz. Dolayısıyla, uğraşlarımız, üzerinde çalıştığımız işlerimizde ayrıntıları kaçırmamak, mükemmeli yakalamak önemli hale gelecek.

Ayrıca sağlık işlerimiz, hastane ziyaretlerimiz, spor, diyet programlarımızdan destek almak için de yaklaşık iki buçuk gün boyunca bu enerjiden faydalanabiliriz.

 

Sevgili dostlar Salı gününü yöneten Mars gezegeni şu sıralar geri hareketinde ve 14 Kasıma kadarda devam edecek.

Bu dönem neler yapılabilir biraz bahsetmek istiyorum.

—Spor yapmak ve iyi bir fiziksel forma girmek çok iyidir. Zira spor yoluyla, marsın agresif enerjisini kanalize etmiş olabiliriz.
—Bir süre önce ertelenen bir şeyi onarmak, tamir etmek.

— Çekişmeler ve skandallar uzatılabilir ve kavgaya dönüşebilir. Bu nedenle provokasyonlara boyun eğmemeye çalışmalıyız.
—Bu geçiş, sürücüleri etkileyebilir, yollarda dikkatsizliğe, agresif davranışlara yönelinir. Dolayısıyla yaya veya sürücü olarak dikkatli olmakta fayda var. Bu arada, ekipman ve arabalarda da arızalara karşıda tedbirli olmalıyız.

Günün son saatlerinde Ay günün tek bağlantısını Uranüs trinesi ile etkinleştiriyor. Kısa bir sürelide olsa hayatımıza değişim ve heyecan getirebilir. Sıradan olmayan haberler alabilir, plansız gelişmeler yaşayabiliriz.

 Bu zaman diliminde, eğer ki hangi bir şeyin olacağını hissedersek, sezgilerimize güvenip ve dürtülerimizin bizi yönlendirmesine izin vermeliyiz sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.