12 Ekim 2020 tarihi itibari ile Ay gününden merhaba. Haftanın ilk iş günü Ay Aslan burcunun evinde ilerliyor. Güne daha etkileyici, cüretkar ve tutkulu olacağımız enerjiler getiriyor. Kalplerimizi kendimize ve başkalarına sevgi ve nezaketle açmanın yollarını bulabiliriz. Zira akşam saatlerine kadar rahat bir enerji akışı   söz konusu oluyor.

 

Günün ikinci yarısı Ay, Güneş ve Mars atmışlıklarını etkinleştiriyor. İşlerimizi,  planlarımızı yeni sorumluluklara veya gerçeklik kontrolüne göre ayarlamalar yapabiliriz. Sevdiklerimizle destekleyici gelişmeler  yaşayabilir, tutkularımızı takip etme konusunda güçlü bir arzu da duyabiliriz.

 

Ay saat 17.30 da boşluğa giriyor günün geri kalanında akışla ilerlemeye elverişli enerjiler getiriyor.

 

Günün gezegen hareketinde Jüpiter-Neptün atmışlığı etkili oluyor. Büyüme, iyi şans ve şefkat veren bir geçiştir. Bazı koşullar, hayatın sunduğu en iyi şeyleri açığa çıkarabilir, olumsuz tutumları ise etkisiz hale getirilebilir.

Kariyer, iş ve yasal konularda sert yargıları askıya alma fırsatları sağlama şansı elde edebilir başarı yakalayabiliriz.

Eğitim, grup etkinlikleri, seyahat ve hayırseverlik konularıyla ilgili girişimlerde bulunabiliriz. Sanat ve felsefi konularda ise yeni projelere başlayabiliriz.

 

Günün diğer gezegen hareketinde ise Merkür-Venüs atmışlığı etkili oluyor. Bir kaç gün boyunca kendimizi rahat ve uyumlu hissedeceğiz. Sosyalleşebilir, ilişkilerimizi geliştirebilir, sevgimizi ve şefkatimizi göstermemiz çok kolay olabilir. Daha uzun vadeli deneyimler yaşamamız mümkün. Her hangi bir konudaki anlaşmazlığı çözmek veya ilerlemenin önündeki engelleri yıkmak için değerlendirebileceğimiz harika bir fırsattır sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım

Sevgiler.