9 Ekim 2020 tarihi itibari ile Venüs gününden merhaba. Haftanın son iş günü Ay Yengeç burcunun evinde ilerliyor. Ana yaşam enerjimiz evimiz, ailemiz, vatanımız, bayrağımız ve kendimizi güvende hissettiğimiz konular önem kazanıyor. Günlük sorumluluklarımız ve meşguliyetlerimizi hallederken duygusal tarafımız ağır basabilir ve olayların etkisinde epeyce kalabiliriz.

 

Sabah saatlerinde günün tek temel açısı Ay-Mars atmışlığı ile harekete geçme, kendimizi ifade etme ve tutkularımızı takip etme konusunda güçlü bir arzu ile güne başlıyoruz.

 

Günün gezegen hareketinde Rx Mars-Plüton karesi etkinli oluyor. Güç mücadelesi ve çatışma veren bir görünümdür.

Bu yoğun enerji akışını Uzun vadeli kalıcı hedeflerinize yönelik hazırlıklarınıza ve kariyerinizde güçlü bir pozisyona gelmeye yönelik çalışmalara yönlendirebilirsiniz.

İş ve çalışma ortamlarınızda rakiplerinize çok dikkat edin baskı, hükmetme ve açığınızı çıkartma gibi zorlayıcı durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu tür baskılara vereceğiniz tepkide yapıcı ve sağduyulu olmaya çalışmalısınız.

Toplumu korkutmak, sindirmek amaçlı terör olayları patlak verebilir mümkünse dikkat çekici güvenliğinizi tehdit eden her türlü yerden ve insanlardan uzak durun.

Özellikle hanımlar, öğrenciler, güvenli olmayan karanlık, tenha sokaklar, yada mekanlardan sizde uzak durun. Zira kendinizi tehlikeli durumlara sokarsanız kötü muamele, şiddet ve tacize uğrama ihtimaliniz çok yüksek.

Otoriteyi rahatsız eden Muhalif görüşlü grupların gösterileri gerçekleşebilir. Bunlara engellemek, bastırmak yine güç kullanacak polise düşecek görevler arasında olacaktır.

Ayrıca gizli bir takım operasyonlar, tutuklamalar da gündeme getirebilir.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım

Sevgiler.